Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Clipe de bucurie la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Clipe de bucurie la Căminul pentru Persoane Vârstnice(240)


Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța răsună de colinde zilele acestea, iar mirosurile îmbietoare sunt dovadă că în bucătărie se pregătesc deja bucate tradiționale pentru masa de sărbătoare.

Sărbătoarea Crăciunului, este un prilej deosebit de a dărui celor din jur dragoste, căldură sufletească sau o vorbă bună. De aceea, zilele acestea, elevii școlilor constănțene nu au uitat să treacă și pe la cămin. I-au colindat pe bunicii de aici care le-au deschis nu numai ușa, ci mai ales sufletul și inima.

Și cum de Crăciun, oricât de tineri sau bătrâni am fi, așteptăm cu nerăbdare să împodobim bradul, să ascultăm colinde și să primim daruri, copiii au adus, pe lângă colindele tradiționale, și daruri pentru bunici.

În aceasta perioadă, seniorii de la cămin sunt răsfățati și cu meniuri festive. De pe mesele de Crăciun și Anul Noul nu vor lipsi sarmalele, cârnații, friptura sau cozonacul.

Mai mult, pentru a nu simți atât de mult lipsa unei familii, la începutul lunii decembrie, beneficiarii centrului au realizat obiecte decorative specifice perioadei împreună cu copiii din cadrul Asociației Psihovision.

  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri