Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
RAJA desfășoară cea mai complexă lucrare  la intersecția bd. Aurel Vlaicu cu str. Vârful cu Dor din municipiul Constanța

RAJA desfășoară cea mai complexă lucrare la intersecția bd. Aurel Vlaicu cu str. Vârful cu Dor din municipiul Constanța(345)


La această oră se lucrează în ritm susținut la toate cele 14 puncte de lucru deschise. Cea mai complexă lucrare este cea care se desfășoară la intersecția bd. Aurel Vlaicu cu str. Vârful cu Dor din municipiul Constanța. Aici, echipele RAJA realizează înlocuirea conductei cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de aproximativ 150 m, atât pe bd. Aurel Vlaicu cât și pe str. Vârful cu Dor. Până în prezent au fost poziționate și îmbinate tronsoanele înlocuite și se lucrează pentru cuplarea acestora la instalația existentă. Decizia înlocuirii segmentelor de conductă a fost luată ca urmare a avariilor succesive survenite în ultima perioadă, care au afectat o mare parte dintre constănțeni. Magistrala are o vechime de peste 50 de ani și era puternic corodată.

Momentan, în zona unde se desfășoară înlocuirea conductei, lucrările respectă graficul de execuție.

Imediat ce se vor finaliza intervențiile se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune, urmând ca reluarea furnizării apei către consumatorii afectați să se facă în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri