Phoenicia Hotels premiază și susține cu mândrie performanța canotorilor români

Phoenicia Hotels premiază și susține cu mândrie performanța canotorilor români(251)


Astăzi, 31 august, la Complexul Sportiv Național "Elisabeta Lipă" Snagov a avut loc conferința de presă prin care s-au prezentat echipajele ce reprezintă România la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice (Cehia), în perioada 18-25 septembrie 2022.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și noul partener al Federației Române de Canotaj, Phoenicia Hotels, care ni se alătură astfel în cursa pentru performanță.

Domnul Mohammad Murad, Președinte Phoenicia Hotels, a fost prezent la conferința de presă unde a susținut un discurs, i-a felicitat pe sportivii care au obținut performanțe la Europene și le-a urat succes la Campionatele Mondiale.
Totodată, sportivii medaliați la Campionatele Europene de Canotaj 2022 au fost premiați de domnul Mohammad Murad, Președintele Phoenicia Hotels, care a declarat următoarele:

"Mă bucur să pot premia sportivii medaliați la Campionatul European de la Munchen!
Voi sunteti nepoții marelui sportiv Ivan Patzaichin și vă doresc să atingeți performanțele cvadruplului campion olimpic".”

Mulțumim, Phoenicia Hotels, pentru susținerea acordată și vă urăm un călduros bun venit în familia canotajului românesc.

La eveniment au luat parte Elisabeta Lipa, Președintele Federației Române de Canotaj, și Valeria Sabo, consultantul de imagine al Federației, cea care a intermediat parteneriatul strategic cu Phoenicia Hotels.
.
Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului, World Rowing
.
.
Parteneri FRC: Herbalife Nutrition, Negro 2000 Romania, Constructii Erbasu, Onyx Fitness Club, #UniCreditBank, IBB HIB Romania, Maestro, Fiterman Pharma, #CigaEnergy, Sano Vita, Apa Bucovina, REGINA MARIA - Rețeaua Privată de Sănătate, #FundatiaTiriac, Tiriac Auto, Ford Romania, Pronatura, Apele Române, BDO Romania, Primaria Orasului Pantelimon, ZUZU, Phoenicia Hotels
.
#teamromania #canotaj #2022 
jooble.org