Cristina Ileana Dumitrache: *Femeile sunt rezistente, luptătoare, motivate și pot contribui activ la dezvoltarea societății.*

Cristina Ileana Dumitrache: *Femeile sunt rezistente, luptătoare, motivate și pot contribui activ la dezvoltarea societății.*(518)


" 🔴 Timp de trei zile, la Olimp are loc Școala Politică a Femeilor Social Democrate. Evenimentul cuprinde în program expuneri și dezbateri pe teme de educație, familie, sănătate, proiecte și măsuri social-economice.

Salut prezența doamnei Doina Federovici, președinte OFSD, a doamnei Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse , precum și a tututor invitatelor, doamne de succes ale politicii și administrației publice.

✅ Femeile în funcții politice sau de conducere sunt o prezență din ce în ce mai vizibilă în societatea noastră. Așa cum, de altfel, este firesc să fie.

✅ Femeile sunt rezistente, luptătoare, motivate și pot contribui activ la dezvoltarea societății. Îmi doresc enorm să fie conștiente de puterea lor și să atingă cele mai înalte aspirații.

Mă bucur nespus de mult că în cadrul PSD avem adevărate modele pentru tinerele generații și că echipa social-democrată susține și prețuiește rolul femeii în cadrul formațiunii. "

Deputat PSD  Cristina Ileana Dumitrache 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri