Gala Extraordinară de balet STARS GALA,  OPEN AIR în Piața Ovidiu

Gala Extraordinară de balet STARS GALA, OPEN AIR în Piața Ovidiu (477)


Gala Extraordinară de balet STARS GALA va avea loc în premieră OPEN AIR în Piața Ovidiu din Constanța pe 26 august 2022, de la ora 20:00

Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Asociația pentru Sport și Integrare Socială Mapamond prezintă un eveniment de înaltă ținută STARS GALA. Publicul constănțean, cât şi turiştii de pe litoral sunt invitați să susțină şi să aplaude tinerii performeri, viitorii balerini profesioniști ai teatrelor din România si nu numai.

La fìnalul unei perioade de pregătire intensivă, studenții din cadrul celui mai important workshop de balet din România, Revolve Dance, vor fi selectați şi vor crea alături de artişti deja consacrați, un spectacol de balet la nivel profesionist. Astfel, tineri din România, Ucraina, Moldova, Franța, Spania și nu numai se vor afla pe litoral și se vor pregăti cu maeştrii de repetiții de talie mondială, Carole Arbo şi Bertrand Belem (“Etoile" şi “Sujet" la Opera Națională din Paris), alături de prim soliştii Claudia d'Antonio și Salvator Manzo de la Teatrul San Carlo din Napoli (primul teatru de balet din lume). Tinerii vor prezenta o suită din spectacolul “Coppélia", în coregrafìa adaptată de maestrul coregraf Lienz Chang (Prim balerin la Teatrul Național din Cuba).

STARS GALA face parte din strategia pe termen lung a Asociației Mapamond de a descoperi, susține şi promova tinerele talente din domeniul coregrafic şi de a le expune publicului larg prin evenimente de clasă.

Spectacolul va fi conceput în două părți: Open Class Revolve Dance și Stars Gala, și se va transmite live pe paginile de YouTube Revolve Dance si cea de Facebook Stars Gala.

Accesul este gratuit şi liber însă aceia care doresc rezervarea unui loc în spațiul special amenajat o pot face prin intermediul site-ului dedicat starsgala.revolvedance.ro.  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri