Costin Răsăuțeanu: *„Reabilitarea Cazinoului a fost posibilă datorită implicării societății civile, a oamenilor de cultură din orașul nostru și a celor care, vremelnic, au guvernat municipiul reședință de județ. Cazinoul este simbolul unității cuprins într-un efort comun!*

Costin Răsăuțeanu: *„Reabilitarea Cazinoului a fost posibilă datorită implicării societății civile, a oamenilor de cultură din orașul nostru și a celor care, vremelnic, au guvernat municipiul reședință de județ. Cazinoul este simbolul unității cuprins într-un efort comun!*(659)


Lipsa de onoare și verticalitate a actualei administrații publice locale și a reprezentanților PNL Constanța a devenit parte din ADN-ul lor politic. O formă de manifestare a acestei „malformații“ este, fără îndoială, maniera în care își asumă meritele altora!

Așa cum s-a întâmplat la inaugurarea fațadei de nord a Cazinoului, eveniment desfășurat în prezența lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Putem înțelege că, în lipsa unor realizări proprii, actualul primar și reprezentanții PNL vor să confiște munca de ani de zile a echipei PSD Constanța, dar nu acceptăm ca realitatea să fie denaturată chiar în acest mod.

Domnule primar, domnilor liberali, istoria recentă este evidentă oricât ați încerca să o vopsiți: PSD Constanța, cu sprijinul ministrului Dezvoltării de la acea vreme, Daniel Suciu, a reușit să deblocheze și să semneze contractul pentru execuția lucrărilor la Cazinoul din Constanța!

Orice altă relatare referitoare la această problemă este doar o snoavă PNL-istă!

Miile de kilometri parcurse de reprezentanții PSD Constanța pe ruta Constanţa-București la comisiile interministeriale, pentru a actualiza indicatorii tehnico-economici și pentru a debloca și demara începerea lucrărilor de execuție, nu au reprezentat vreodată un motiv de laudă a administrației publice locale de la acel moment. Mai mult decât atât, nu am speculat niciodată politic aceste acțiuni.

Aveți habar de ce am procedat așa, domnule primar și domnilor liberali? Pur și simplu am considerat că ține de NORMALITATE să ne facem datoria și să ne asigurăm că orașul este guvernat într-un mod responsabil.

ANORMAL este ce ați făcut dumneavoastră, neinvitând reprezentanții PSD Constanța la inaugurarea fațadei de nord a Cazinoului!

Spre știința actualei administrații publice locale și PNL Constanța: Reabilitarea Cazinoului nu este și nu trebuie să fie un motiv care poate fi speculat politic, în speranța că vor fi păcăliți constănțenii, iar un partid, indiferent cum se numește, va câștiga capital electoral!

Reabilitarea Cazinoului a fost posibilă datorită implicării societății civile, a oamenilor de cultură din orașul nostru și a celor care, vremelnic, au guvernat municipiul reședință de județ. Cazinoul este simbolul unității cuprins într-un efort comun!

Succesul reabilitării Cazinoului este rezultatul implicării întregii comunități. Este rezultatul pe care îl așteptam cu toții și care a întârziat prea mult“, a precizat Costin Răsăuțeanu, prim-vicepreședintele Organizației Municipale PSD Constanța, lider al consilierilor social-democrați din Consiliului Local Municipal Constanța.

Reabilitarea Cazinoului nu trebuie să fie niciodată folosită ca instrument politic oricât de tentantă ar fi această atitudine!

Domnule primar, domnilor PNL-iști, nu numai că ați fost tentați, ați făcut-o efectiv!

 

PSD Municipiul Constanța 
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri