ION DUMITRACHE, liderul Organizației  Municipale PSD Constanța: 
Pentru PSD Constanța, stabilirea candidaților la alegerile din 2024 este o chestiune serioasă!

ION DUMITRACHE, liderul Organizației Municipale PSD Constanța: Pentru PSD Constanța, stabilirea candidaților la alegerile din 2024 este o chestiune serioasă!(1013)


COMUNICAT DE PRESĂ

"Constat cu mirare că există mulți specialiști în problema candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Constanța. Mulți, dar nici unul factor de decizie în Organizația Municipală PSD Constanța. Cea în cadrul căreia se va lua decizia referitoare la candidatul social-democraților la alegerile din 2024.

Apreciem interesul pentru acest subiect, ceea ce demonstrează că PSD Constanța este o forță politică importantă. Mai mult decât atât, considerăm că vehicularea unor nume - fie și ca speculații jurnalistice - demonstrează o realitate evidentă: Organizația Municipală are mulți membri apți să intre în bătălia electorală din anul 2024. Și să o și câștige!

Am putea face o lungă listă cu nume care au dovedit că sunt profesioniști în domeniile lor, că au avut o implicare constantă în organizația noastră. Sau că sunt pregătiți în materie de administrație publică locală să preia și să rezolve multiplele și gravele probleme din municipiul Constanța. Toți sunt capabili să facă, într-adevăr, Constanța Altfel. Nu în felul deplorabil în care se află la acest moment!

Vreau să subliniez, spre știința și înțelegerea tuturor celor interesați: la acest moment, NU EXISTĂ o persoană desemnată pentru candidatura la Primăria Constanța! Nici la nivelul Organizației Municipale, nici la cel al Organizației Județene și nici vreun nume impus - sau măcar sugerat - de conducerea centrală a PSD!

Nimeni nu a propus nimănui așa ceva! Nimeni nu scoate această funcție la mezat! Nici măcar în glumă nu au existat discuții pe acest subiect! Explicația în favoarea celor susținute mai sus este simplă: candidatul PSD Constanța va fi stabilit în urma realizării unui profil de candidat și a unor cercetări sociologice realizate de profesioniști în domeniu.

Pentru PSD Constanța, stabilirea candidaților la alegerilor din 2024 este o chestiune serioasă! Social - democrații de la municipiu, dar și de la județ doresc să câștige toate scrutinele din acel an, asumându-și responsabilitatea față de cetățenii din municipiul și județul Constanța.

În rest, apreciem interesul pentru PSD Constanța sub toate aspectele lui.

Închei prin a mulțumi, anticipat, celor care - înainte de a da drumul unor informații cel puțin discutabile - ne contactează pentru a afla datele reale ale subiectelor de interes, în viziunea dumnealor."

Ion DUMITRACHE
Președintele Organizației PSD Municipiul Constanța 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri