Presiune scăzută și lipsă apă în mai multe zone din mun. Constanța!

Presiune scăzută și lipsă apă în mai multe zone din mun. Constanța!(344)


În vederea executării lucrărilor de branșare la sistemul centralizat a unui tronson reabilitat de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu (bl. AL3) din municipiul Constanța, se va sista furnizarea apei potabile luni – 01 august 2022, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Alexandru Lăpușneanu, tronsonul delimitat de străzile Secerișului și Ciocârliei, și cei arondați punctelor termice 100 și 115.

Tot în același interval orar se va înregistra apă cu presiune scăzută sau lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale imobilelor, în următoarele zone:

-bd. Alexandru Lăpușneanu, zona delimitată de bd. Tomis și strada Poporului;

- perimetrul delimitat de străzile: Badea Cârțan – Soveja – Barbu Ștefănescu Delavrancea – Badea Cârțan;

-bd. Tomis, tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și bd. Alexandru Lăpușneanu;

- zona Boema cu punctele termice aferente 138, 139 și 147.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri