HORIA ȚUȚUIANU - PROPUS DE CETĂȚENI  SĂ CANDIDEZE LA ȘEFIA PSD. 
ȘI CHIAR CANDIDEAZĂ!

HORIA ȚUȚUIANU - PROPUS DE CETĂȚENI SĂ CANDIDEZE LA ȘEFIA PSD. ȘI CHIAR CANDIDEAZĂ!(1604)


Lovitură de teatru în stil pesedist. Horia Țuțuianu rupe rândurile tăcerii și anunță că este hotărât să candideze la președinția PSD Constanța! L-am sunat și ne-a confirmat că informația este corectă.

Glumind, dacă este nevoie, candidează peste tot! Și la organizația municipală, și la cea județeană…Miza este foarte importantă, fiind vorba de stabilirea conducerilor organizațiilor interne.

Până anul viitor, se vor cristaliza echipele cu care partidul va ataca anul electoral 2024. Cât privește starea națiunii, constănțenii s-au lămurit cum e cu “guvernarea liberală”, a declarat Horia Țuțuianu.

În urma solicitărilor venite din partea simpatizanților săi de a candida la șefia PSD, Țuțuianu a ținut să precizeze:
„Mi s-a pus foarte des în ultima perioadă această întrebare. Încep să mă gândesc din ce în ce mai serios de a candida la funcția de președinte al organizației județene, într-o echipă sănătoasă, de viitor, cu oameni tineri, care își doresc să dezvolte județul Constanța. Despre Primăria Constanța mă tot întreabă lumea pe stradă…Cred că organizația municipală are oameni foarte bine pregătiți, tineri, care știu ce au de făcut. Mai este până în 2024. Mă voi gândi cu mare atenție și cu foarte multă seriozitate de a mă înscrie și în această cursă electorală. Lumea a cam văzut ce înseamnă o conducere liberală...Oamenii vor schimbare, să se vadă că se construiește, că se dezvoltă. Până la sfârșitul anului sau începutul anului viitor, se vor stabili echipele cu care vom merge la Primărie și CJC. Din ce în ce mai mulți oameni îmi cer să candidez – , pentru oameni contează foarte mult pentru ceea ce ai lăsat în spate, ce ai construit. Este tot timpul paranteza aceea, ce era înainte și ce e acum și, într-adevăr, diferențele sunt foarte mari”!

Decizia luată de Horia Țuțuianu reprezintă un act de curaj, prin maniera sinceră și directă prin care, prin acest deziderat, pune accentul pe potențialul tinerilor din PSD de a realiza schimbarea necesară, pentru câștigarea viitoarelor alegeri.


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri