Ce vrea să-i cumpere Valeriu Zgonea deputatului Remus Cernea pentru a reprezenta cu cinste cetăţenii din Constanţa(915)


Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că va scoate la licitaţie tricoul cu Pink Floyd pe care i l-a oferit Remus Cernea, pentru a-i cumpăra acestuia din urmă un sacou.

„Nu am primit tricoul pe care domnul Cernea mi l-a dat pentru că atunci când domnul Cernea face un gest de acest gen a doua sau a treia zi se întâmplă ceva întotdeauna, eu aştept să văd ce se întâmplă a doua sau a treia zi fie pe Roşia Montană, fie pe vreun alt proiect de mediu. Eu mă feresc de prieteni când vin cu daruri. Aştept în următoarele 48 de ore să văd dacă se întâmplă ceva. N-am nimic cu tricoul, este foarte frumos. Îl scoatem la licitaţie şi îi cumpărăm domnului Cernea un sacou ca să reprezinte cu cinste cetăţenii din Constanţa”, a spus Zgonea.

Potrivit acestuia, conduita unui deputat înseamnă respectul faţă de instituţie şi faţă de cei care au votat.
„Domnul Cernea poate să vină dacă vrea aşa, dar eu nu am să-i dau niciodată cuvântul cât timp sunt preşedintele Camerei. Dacă mergem şi jucăm fotbal, dacă mergem într-o excursie o să vin şi eu ca domnia sa îmbrăcat într-un tricou şi o să-i arăt un tricou cu Pink Floyd de acum 20 de ani, 23 de ani, pe care îl păstrez şi o să-i arăt şi cum arată un album pe vinil cu Pink Floyd. Noi suntem aleşi în Parlament nu să ne vedeţi la toate emisiunile că suntem îmbrăcaţi nu ştiu cum, fistichiu şi frumos, suntem aleşi să facem legi”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri