Copiii cu autism sărbătoresc Halloween-ul

Copiii cu autism sărbătoresc Halloween-ul(1545)


Copii cu autism din cadrul Asociaţiei Centru de Autism Marea Neagră au realizat în această săptămână, în cadrul activităţilor de ART-TERAPIE, cei mai frumoşi “dovleci” de Halloween. Împreună cu psihologii din cadrul centrului, micuţii beneficiari au sculptat, pictat şi ornamentat fiecare dovleac pentru a fi pregătit de expoziţie.

”Chiar dacă uneori uităm sau ne este greu să credem că şi un copil special poate face lucruri la fel de frumoase că şi ceilalţi, în astfel de zile ei încearcă să ne demonstreze că pot realiza mai multe decât putem noi să bănuim. Pe lângă bucuria şi plăcerea ce le-au avut copiii pe parcursul desfăşurării activităţilor, am urmărit să la dezvoltăm abilităţi de socializare în grup, motricitatea fină şi abilităţile artistice”, spun organizatorii.

Bostanii şi dovlecii prezentaţi cu titlul de lucrări artistice de către copii pot fi admiraţi mâine la sediul Centrului Marea Neagră sau pe pagină de facebook “PSIHOLOGIECONSTANTA” unde toţi copiii sunt siguri că vor primi multe like-uri.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri