NU MAI HIBERNAȚI PE DREAPTA !

NU MAI HIBERNAȚI PE DREAPTA ! (681)


Se întâmplă că PNL hibernează cam de multă vreme pe dreapta...Hibernează, nu staționează! Ar fi momentul ca să fie taxați și cei care staționează pe cric!

Avarie totală! Lipsă piese schimb, lipsă curaj, lipsă inițiativă, ca o derivată din lipsa de chef de muncă…

Citești pe fețele liberalilor constănțeni satisfacția mimicii bine făcute. “Ne-am făcut că ne-am făcut datoria!” Mulțumirea generată de îndeplinirea superficială a angajamentelor asumate în campania electorală și după. “Nu a rămas pe afară nici un obiectiv asumat!” au trâmbițat propagandiștii mincinoși, care se grăbesc să bifeze toate golurile de aer în contul lor!

Nu am văzut niciodată, ca la o ședință de Comitet de coordonare local, o sală plină de activiști rezonând cap coadă a lehamite...O lehamite amplificată de alianța rușinii cu PSD. Te faci frate și cu dracul, dar se merită? Această stare de lehamite i-a sufocat pe toți cei care nu au reușit să se obișnuiască repede cu statutul lor de aliați ai PSD…

Stau și mă întreb, ca simplu cetățean, la ce bun se mai organizează, pe bani grei, tot felul de congrese pentru aplaudaci? Ce strigă liberalii acolo? Cine caută adevărul în ședințele de partid de vară și de iarnă?

S-a schimbat ceva? Același Cîțu care plimbă mâțul! Apă de ploaie! Te scuturi, dar tot ud rămâi! Culmea eficienței consacrate lui Cîțu. Să plimbi 800 de oameni ca să îl înscăunezi pe Crușoveanu în nu știu ce funcție!

Dar pe cine interesează traseul lui Crușoveanu atâta timp cât el nu duce nicăieri! Sunt sigur că Crușoveanu ar fi preferat să fie “înălțat” în grad la Eforie, unde se circulă pe dale de beton, că pământ nu mai e...Poate prin frigidere!

Într-un fel, s-a făcut dreptate. Cum îi stătea lui Crușoveanu, în gașca lui de nebunii, unde e “tătic” la tot ce circulă, ca fiind singurul fără onoruri! Autorități, păziți Eforie, aici se află zestrea noastră de materie cenușie!

(O poveste tristă. Înainte de a muri, prietenul meu, cunoscutul jurnalist Paul Pârvu mi-a relatat un caz înspăimântător...Mi-a spus că, într-o zi, l-a vizitat pe Crușoveanu, pentru lămurirea unor chestiuni legate de un contract de publicitate...Paul, care nu era un ofticos și nici un lingușitor al celor bogați, mi-a mărturisit cu lacrimi în ochi cum a fost tratat exact ca un cerșetor, descriindu-mi prin ce momente cumplite a trecut...Finalul a transformat episodul cu pricina într-un caz extrem de jenant! Crușoveanu i-a spus lui Paul că, atunci când îi este foame, să-l caute la partid! )

Vedeți, astea nu îmi plac mie, bancurile cu și despre partidele politice...

Cine ne dau în continuare nouă, lapte, carne, pene, ouă? Partidele. Nu știți la ce număr de ordine s-a ajuns?
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri