FPTR lansează programul *Litoralul pentru toți*, cu tarife de la 34 de lei pe noapte

FPTR lansează programul *Litoralul pentru toți*, cu tarife de la 34 de lei pe noapte(395)


Programul social “Litoralul pentru toți”, ajuns la ediția cu numărul 40, începepe 22 mai, dată de la care turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, arată datele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru ediția din acest an și-au anunțat participarea zeci de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Astfel, până pe data de 19 iunie, românii pot petrece un sejur pe litoralulromânescîn extra-sezon, cu tarife pornind de la 34 de lei pe noaptede persoană. La fel ca înanii precedenți, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

“Recomandămturiștilorsă-șifacăvacanțelepelitoralulnostrușiînextrasezon. Au toatemotivele: plajeleșistațiunile nu sunta glomerate, vremea este foarte frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulieși august. Măbucur că, în ciuda vremurilo rdificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiție și să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 70% mai mici față de cele din vârf de sezon. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopți de cazare.

Programu lLitoralul pentru Toți se află la ediția cu numărul 40 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatelehoteliereautohtone. Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toți se găsescpe site-ulwww.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc este singura federație patronală cureprezentativitatelegală la nivel de sector de activitate “turism, hoteluri restaurante”, având în componență societăți comerciale din turism care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, gestionând, într-o pondere covârșitoare, capital românesc.

 

FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC

Dr. ing. DragosRaducan
Președinte FPTR

E-mail: office@fptr.ro
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri