La Phoenicia Holiday Resort, Festivalul moto-rock de la malul mării, revine în forță!

La Phoenicia Holiday Resort, Festivalul moto-rock de la malul mării, revine în forță!(689)


Seawolves Bike Fest 14 va avea loc in weekendul 10-12 iunie 2022, în cadrul locației Phoenicia Holiday Resort!

Vă așteptăm cu drag!

Detalii:
☎️*5050
📧info@phoeniciaholiday.ro

Dupa 2 ani de absenta impusa de conditiile pandemice. 2 ani in care am incercat si am sperat sa putem desfasura editia a 13-a, dar intr-un final a trebuit sa recunoastem ca 13 chiar este un numar cu ghinion in acest caz, asa ca, am hotarat sa sarim direct la editia a 14-a!

Seawolves Bike Fest 14 va avea loc in weekendul 10-12 iunie 2022, in aceeasi locatie ca si la editia din 2019 – Phoenicia Holiday Resort – o locatie foarte fancy si foarte primitoare cu piscine, spatii de relaxare, restaurant, beach baruri etc. (https://www.facebook.com/PhoeniciaHolidayResort)

Inima festivalului va fi pe plaja, unde vor fi amplasate berea, gratarele, mesele si scena de concerte si unde se vor tine si concursurile si the late night parties.

In ceea ce priveste bautura si mancarea, va putem spune ca veti putea gasi orice, pentru toate gusturile si, mai ales, pentru toate buzunarele, de la traditionala bere la draft pana la cocktailuri, sau de la traditionalul gratar pana la specialitati culinare, iar preturile vor fi cat se poate de decente.

Concerte Vineri, 11 Iunie
COMPACT
SPITALUL DE URGENTA
LUPU CEL RAU
DARK 'N' STORMY
OMUL DIN SARMISEGETUSA

Concerte Sambata, 12 Iunie
ZDOB SI ZDUB
TROOPER
BUCOVINA
ZIUA LIBERA
CIN5I
Prezentator: CRISTI HRUBARU

In fiecare seara, dupa concertele de pe scena, vom avea after parties pe plaja, respectiv celebrul numar de folk & rock la foc de tabara in seara de vineri, iar sambata seara, dupa traditionalul foc de artificii, petrecerea va continua cu un super 90’s disco party!

Vom reveni si cu detalii despre concursurile de anul acesta, intrucat avem cateva noutati si surprize la aceasta editie.

Nu va lipsi nici parada moto pe un traseu care va acoperi Mamaia Nord, Mamaia si Constanta.

Pentru cei ce doresc sa campeze la cort, anul acesta spatiul de campare pentru participantii la Seawolves Bike Fest va fi asigurat de camping GPM (https://www.facebook.com/holidaygpm), un camping aflat la aproximativ 500m de locatia festivalului, mai exact la 5-10 minute de mers pe plaja. Camparea si parcarea motocicletei vor fi gratuite pentru posesorii de bratara Seawolves Bike Fest incepand de vineri pana duminica. Pentru masini sau campare in alte zile decat perioada festului, se vor achita tarifele campingului.

Pentru cazare in locatia festivalului, Phoenicia Holiday Resort va comunica in prima postare din aceasta pagina oferta speciala pentru participantii la Seawolves Bike Fest pentru weekendul 10-12 Iunie.

Pretul unic de intrare la festival va fi de 60 de lei de persoana, taxa unica in schimbul careia fiecare participant va primi o bratara de acces generala care include si camparea la cort in campingul partener.

In speranta ca am reusit sa va surprindem placut cu revenirea noastra, va salutam si va asteptam cu drag la cea de-a 14’a editie a Seawolves Bike Fest, editie pe care vom incerca sa o facem si mai spectaculoasa!

Vom reveni periodic cu noi detalii si noutati!
Keep in touch!

*All free bikers, friends & fans are welcome.
MC’s – Invite Only.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri