DIVORȚ ÎN STIL ITALIAN SAU ÎN STIL SRI?

DIVORȚ ÎN STIL ITALIAN SAU ÎN STIL SRI? (824)


Aflu, abia acum, urmărind, la România TV, o dezbatere pe tema SRI, că Serviciile s-au specializat în manipularea cuplurilor! EA, EL, Fănel, soț, soție sau amanți. Care amanți, pot fi destrămați! Se poartă așadar divorțul în stil SRI! Divorțul în liniște și fără martori. Cine măcăne? Ciocul mic! Sunt două dintre modalitățile tehnice prin care un cuplu este convins că “așa nu se mai poate!”

Divorțul face parte din arsenalul tactic destinat manipulării. Divorțul în stil SRI este mult mai eficient decât divorțul în stil italian. Macaronarii fac prea multă gălăgie. Sunt imprevizibili și îți pot compromite ancheta. SRI este totuși un serviciu secret! Divorțul italian este uneori comic, chestiune care destabilizează martorii recrutați. La ei, “e” cu martori mulți. Din acest motiv, cazurile de acest gen se transformă în final într-un carnaval! La noi, carnavalul este un fel de balamuc general. E suficient un singur fitil bine plasat. Serviciul cumetrii deține toate pârghiile desfacerii unei căsnicii dintre doi ageamii. Ăștia pun botul la orice! Și, la urma urmei, se știe, gelozia face prăpăd în România!

Ați asistat vreodată la “cununia” dintre doi informatori sub acoperire? Citez codul lor: “P1, coiotul, iei în căsătorie pe Alba ca Zăpada plus șapte pitici?” Cine se mai înhamă la șapte pitici, care înseamnă tot atâtea guri în plus, în ziua de astăzi, de hrănit, pe praful ăsta cosmic! Serviciile dispun de un sistem de anonime deosebit de eficient. Denumirea lui completă: “Anonime și intrigi”. Te bagă în boală! Respectivul serviciu funcționează fără oprire din perioada în care Romeo și Julieta își petreceau tot timpul la tribunal! Totul a început de la o anonimă...

Știți bine că Romeo și Julieta au fost un model de cuplu. Tineri, poate prea tineri, pentru o prezumtivă relație erotică. El devreme acasă, simpatic până la prima bârfă mai concludentă. Cei doi au locuit într-un balcon, fiind ușor de supravegheat de serviciile noastre învățate cu misiunile preventive. Pentru cei care nu cunosc acest caz, fac următoarea precizare. Prevenția s-a întărit după episodul cu cei doi milițieni care au bătut un iepure până a recunoscut că el este mistreț! O altă verigă sensibilă în culegerea de date este mama soacră, cu obiceiul său prost de a deschide corespondența, care nu-i aparține, în scara blocului! Secțiunea a fost înființată pentru a se stabili condițiile în care s-a măritat Gioconda. Alesul rămâne un mister!

În ciuda progresului, evident din punct de vedere tehnic, în privința aparaturii de ascultare, sunt cadre care își fac treaba cu un pahar gol lipit de perete!

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri