OSUL DE GUVIDE

OSUL DE GUVIDE(749)


Mi-a rămas un os de guvide în gât. O lecție de viață în plus. Timp de șapte zile, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să nu înghiți pe cineva. În sânul noii alianțe, se simte damful lăsat în urmă de greața reciprocă, cauza principală a conflictelor interne. Apar din mers fitiliști noi care pun în pericol stabilitatea PNL. Încetul cu încetul, trecutul său istoric este înlocuit cu prezentul hilar. Precizez. Prezentul hilar este PSD, fratele de cruce. Oamenii autentici de partid sunt înlocuiți cu tot felul de maimuțoi! Discursul liberal curajos și la obiect a fost înlocuit cu gâjâitul enervant al unui aparat de radio vechi uitat în priză de la revoluție încoace…

L-au mazilit pe Ludovic Orban și au pus în locul lui un trompetist ghinionist! Care, din diverse motive, se află în atenția Poliției americane pentru chestiuni care ar fi trebuit să-l scoată din circuitul politic, ceea ce nu s-a întâmplat! Parafrazându-l pe Orban,după o repriză de lingușeală prezidențială, întreb: “Cine are gura mare?” Răspuns: “Cîțuuuuuu!” - principalul demolator al PNL ! De unde sunt scoase la lumină astfel de personaje dăunătoare societății! Înainte și după alegerile interne, ca să-l parafrazez pe maestrul Ion Cristoiu, am atras atenția că domnul Cîțu este un factor perturbator în peisajul liberal, ceea ce s-a dovedit.

Nu există eveniment mai încins care să nu aibe vreo legătură cât de mică, fie și foarte mică, să zic așa, cu Cîțu! Din cauza domniei sale, alegerile din PNL s-au întins ca o peltea pe durata a 6 luni de zile! Timp pierdut și intrigi noi. Țara? De izbeliște. Cîțu o ține tot într-o ceartă cu toată lumea! Practic, a devenit certărețul nr.1 din PNL! Gura lui sparge liniștea din PNL de dinaintea furtunii. A devenit atât de enervant, încât, l-a determinat până și pe Rareș Bogdan, principalul său susținător, să își ia mâna de pe el, ca și cum ar exista pericol de electrocutare! Cum să nu îți fie greață de un asemenea gest! Dimineața cu Cîțu, seara fără Cîțu! Un Cîțu care devine cel mai îndârjit critic, exact după ce a fost, și va fi debarcat, de pe pozițiile de premier și lider suprem al PNL!

Cu ce ne-am ales? Cu foarte mult timp pierdut. Cu învrăjbirea unora împotriva altora. Cu menținerea unor conflicte mocnite. Marea bătălie pentru Cîțu a scos la iveală capacitatea unora de a juca singuri la două capete...Bogdan Rareș ne-a uimit cu trecerile sale de la o stare la a alta într-un timp foarte scurt! Cîțu, când jos, când sus! Te ia cu amețeli! În PNL Constanța, cazul Cîțu a divizat partidul, susținătorii acestuia mutându-se în tabăra adversă! La Constanța, PNL se află în continuare pe nisipurile mișcătoare de dinaintea alegerilor. Promisiunile lui Cîțu, privind susținerea financiară a județului Constanța, s-au spulberat…

Cu sau fără Cîțu, cu sau fără liberali, osul de guvide bine înfipt până-n gât, îți dă senzația că te sufocă! Poți să și mori, nu-i de râs!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri