Universitatea Ovidius din Constanţa organizează online conferința de finalizare a proiectului *Angajați performanți!*

Universitatea Ovidius din Constanţa organizează online conferința de finalizare a proiectului *Angajați performanți!*(471)


Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a finalizat, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Tulcea și Giga Prod S.R.L. Brăila, proiectul „Angajați performanți!”, POCU 464/3/12/128105, cu valoarea totală de 3.924.394,96 lei, din care 3.850.289,17 lei sunt asistența financiară nerambursabilă, informează coordonatorul proiectului din partea UOC, șef lucrări dr. ing. Cosmin Filip, decanul Facultății de Construcții.

Potrivit sursei citate, proiectul, ce a avut o durată de implementare de 22 luni, al cărui beneficiar direct este CCIA Tulcea, se adresează unui public ţintă din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (județele Tulcea, Constanța și Brăila), fiind cofinanţat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară „Locuri de muncă pentru toți”, obiectiv specific 3.12: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform Strategiei Naționale pentru Competitivitate (SNC) și Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare (SNCDI) ale angajaților.

La rândul său, managerul de proiect din cadrul CCIA Tulcea, Florentina-Mădălina Jelescu a subliniat că este vorba despre un proiect ce și-a atins scopul, toți indicatorii asumați fiind îndepliniți cu succes.

Astfel, prin intermediul proiectului s-a creat angajamentul formării a 380 de angajați și sprijinirea a minimum 36 de întreprinderi pentru a introduce și desfășura programe de învățare la locul de muncă.

În context, conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector Fonduri structurale și relația cu mediul socio-economic în cadrul UOC precizează că instituţia de învăţământ superior pe care o reprezintă este permanent preocupată de interacţiunea cu mediul mediul economic, de implicarea în rezolvarea problemelor comunității de afaceri din județul Constanța și din întreaga Regiune de S-E, având în vedere polivalența profesională conferită de cele 16 facultăți ale sale, precum și de cadrele didactice ce activează în sfera academică a educației și în activități de cercetare-dezvoltare-inovare.

Conferința de finalizare a proiectului va putea fi urmărită online, miercuri, 23 februarie 2022, ora 11:00, pe platforma Zoom, link: https://us02web.zoom.us/j/9399860157?pwd=MGdIeGcvSnd5WjBCWDYrY04yRmJZQT0.

Pentru participare, vă puteți înscrie pana miercuri 23 februarie 2022, ora 10:00, trimițând un email la adresa angajatiperformanti@univ-ovidius.ro, menționând numele dumneavoastră și organizația pe care o reprezentanți, urmând să primiți tot pe email datele de conectare la Conferință (codul și parola).

Pentru mai multe detalii cu privire la activitățile desfășurate în cadrul proiectului puteți accesa pagina web a proiectului https://angajatiperformanti.ro.


  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri