Volei feminin: Victorie, marca CS Medgidia

Volei feminin: Victorie, marca CS Medgidia(470)


­čĄęVoleibalistele CS Medgidia au c├ó╚Ötigat f─âr─â emo╚Ťii meciul din aceast─â sear─â cu CSS U NTT Data Cluj, pe care au ├«nvins-o cu 3-0, ├«n aproximativ o or─â de joc.

­čŚúFetele ╚Öi-au men╚Ťinut statutul de favorite ├«n aceast─â partid─â ╚Öi au etalat un joc bun. Al doilea set a fost cel mai disputat la fileu, ├«ns─â ├«n ultimul act, Medgidia a fost mai decis─â ╚Öi s-a distan╚Ťat considerabil de adversara sa, nel─âs├ónd-o s─â treac─â de borna 8.

­čĺÖCS Medgidia s-a bazat pe aproape tot lotul de juc─âtoare ├«n acest meci iar Loredana Hodorogea ╚Öi Larisa Vasilic─â au fost principalele realizatoare ale echipei noastre, Loredana Hodorogea av├ónd 13 puncte realizate ╚Öi Larisa Vasilic─â 11.

­č嬭čĆ╗S-a terminat 3-0, pe seturi (25-15 , 25-20, 25-8), iar voleibalistele noastre se preg─âtesc acum de un examen ÔÇťseverÔÇŁ ├«n campionat.

­čöťLuni, pe 21 februarie, Medgidia are programat─â confruntarea din deplasarea de la Voluntari acolo unde terenul de joc va deveni un adev─ârat ÔÇťc├ómp de lupt─âÔÇŁ.

­čĺÖ#CSMedgidia #OMareFamilie #Volleyball #FRVolei

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri