LUMINIȚA VLĂDESCU SE VISEAZĂ *MINISTREASĂ*!

LUMINIȚA VLĂDESCU SE VISEAZĂ *MINISTREASĂ*!(1231)


M-am convins. Trăim într-un mediu al absurdului și al falselor lozinci în care valoarea umană este persiflată, iar cei care muncesc sunt catalogți ca fiind niște fraieri incurabili! Ca atare, sunt puși la stâlpul infamiei, fiind asmuțiți asupra lor trăgătorii cu pietre. Adică ăștia care nu au păcătuit niciodată, care nu au înjurat, care nu și-au pus poalele în cap, care nu au furat, care nu au lins acolo unde au scuipat...Pe scurt, unii trag și alții iau caimacul!

În PSD, totul se face pe sprânceană, deși regula jocului este cât se poate de clară. Ai câștigat, continuă! Ai pierdut, treci pe tușă! Dacă partidul pe care îl reprezinți, culmea politicianismului, ca lider, suportă consecințele înfrângerii în alegeri, fii solidar cu el! Și la bine și la rău! După pierderea unei bătălii importante, se recomandă să te retragi o vreme din prima linie.

Doamna Luminița Vlădescu nu s-a retras! Dumneaei renaște din cenușa PSD Medgidia. După alegeri, după înfrângerea din alegeri, partidul doamnei Vlădescu se transformase în cenușă. Cât timp s-a aflat sub înțeleapta sa conducere, la Medgidia, PSD a fost folosit ca principal instrument de hărțuire a primarului orașului, Valentin Vrabie. PSD, în fruntea căruia s-a aflat ca lider chiar madamVlădesco, s-a dovedit a fi o veritabilă mașină de șicanat și de compromis adversarul politic cel mai vânat! Ca să-i bage cât mai multe bețe în roate, doamna cu pricina era în stare de orice, fapt dovedit prin atitudinea ostilă afișată în permanență la adresa primarului.

Am asistat de nenumărate ori la derularea unor scenarii în care răutatea și dorința de răzbunare au fost duse până la absurd! Desigur, și spre satisfacția PSD Constanța, care vede, în continuare, în Valentin Vrabie, inamicul său public nr.1. De altfel, chiar și acum, într-un picior, cum este poziționat, PSD continuăboicotarea primarului, dar fără eficiența pe care o avea atunci când controla Consiliul Local.

Luminița Vlădescu a devenit doamnă de Capitală și s-ar putea ca provincia să-i provoace o prelungită lipsă de confort. Mai ales atunci când sunt aduse în discuție realizările din ultimii ani din Medgidia lui Vrabie. Care a fost contribuția domniei sale, în calitatea de viceprimar, la rezolvarea problemelor cu care se confrunta Medgidia?

Pentru că tot ducem lipsă de cadre competente la nivel guvernamental, Luminița a fost propusă pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului! Un domeniu pe care cu siguranță domnia sa îl stăpânește foarte bine! Cine știe, poate chiar mult mai bine decât ceilalți constănțeni care au făcut umbră acestui minister “arvunit” de PSD Constanța! Constat că Ministerul Mediului a devenit specialitatea constănțenilor în materie de tras mâța de coadă, de la Nemirschi încoace…

Ministerul Mediului rămâne pușculița cu posturi ministeriale pentru PSD Constanța destinate premierii fruntașilor săi! Dacă țin eu bine minte, am avut și titulari pe postul de ministru, nu numai secretari de stat, dar cei care s-au plimbat pe la Mediu nu au rupt gura Guvernului! Oricum, de pe această poziție, îl poate ciurui pe primarul Vrabie cu tot felul de controale tematice! Altfel, nu înțeleg rostul acestei promovări!

 


 


    

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri