Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
UPDATE - Avarie pe bd. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța!

UPDATE - Avarie pe bd. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța!(383)


Pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Al. Lăpușneanu (farmacia Catena) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrările de reparație pe acest bulevard.

Astfel, astăzi – 27 ianuarie 2022, în intervalul orar 12.30 – 17.00 se restricționează traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe bd. Al. Lăpușneanu, pe o porțiune de aproximativ 50 m - sensul de mers dinspre Trocadero spre Dacia.

În vederea desfășurării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile B. P. Hașdeu, Ciocârliei, Prahovei, cei arondați punctului termic 101, precum și abonații de la blocurile TS.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri