Actualizarea anunțului- Apă cu presiune scăzută în mai multe zone din mun. Constanța și în orașul Năvodari!

Actualizarea anunțului- Apă cu presiune scăzută în mai multe zone din mun. Constanța și în orașul Năvodari!(381)


 În urma decopertării zonei unde a apărut avaria pe acțiunea de 1200 mm, sa constatat necesitatea înlocuirii unui tronson. Lucrările sunt îngreunate de adâncimea la care este pozată condusă, la aproximativ 4 m, dar și de fapt că pământul în zonă este plin de apă din cauza infiltrațiilor.

La fața locului sunt 7 echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare (vidanje, motopompe de mare putere, săpătoare, macara etc.), care fac tot ce este omenește posibil pentru finalizarea reparațiilor într-un timp cât mai scurt.

Având în vedere consumul mărit de apă din ultimele ore, pentru a asigura un minim necesar de apă pentru ziua de mâine – 27 ianuarie 2022, bine din această seară, de la ora 22:00 și până la mâine dimineață la ora 06:00, se va opri pomparea către Năvodari și Cumpăna. În această situație, abonații din cele două localități nu vor avea apă potabilă la robinete, în intervalul mai sus menționat, și în cursul zilei de mâine, furnizarea apei se va relua către aceștia la presiuni reduse.

În continuare, constănțenii din zonele Palas și Zona industrială Oierie Palas, Cartierele Brătianu și Medeea, Zona industrială, Cartierul și Zona industrială CET, Cartierele Viile Noi și Sere, Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani, Zona comercială Constanța Sud, Cartierul Faleză Sud, Zonele industriale Caraiman și Oil Terminal, Cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori, Zonele Baba Novac și Halta Traian, precum și cei Zona Comercială Vest, până la remedierea avariei, vor avea debit redus la robinet. 
jooble.org