Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Trei zile, în perioada 21 – 23 decembrie, intrarea este gratuită la Delfinariu și la Microrezervație!

Trei zile, în perioada 21 – 23 decembrie, intrarea este gratuită la Delfinariu și la Microrezervație!(627)


O veste minunată, ca de sărbători, pentru noi toți, și mari, dar mai ales pentru cei mici!

Timp de trei zile, început de astăzi, marți, 21 decembrie, în cadrul Târgului de Crăciun, organizat la inițiativa președintelui Consiliului Județean (CJC) Constanța, Mihai Lupu, intrarea este gratuită la Delfinariu și Microrezervație”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul CMSN Constanța.

Delfinii vor da reprezentații, în fiecare din aceste zile, de la ora 15.00!

La Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!” deschis oficial de astăzi, veți găsi o expoziție de produse hand made realizate de elevii Centrelor de Educație Incluzivă din județ, precum și de copiii aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Constanța. Tot aici, copii pot participa la ateliere de creativitate, organizate în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, unde vor putea realiza diverse decorațiuni.

Accesul este gratuit și veți putea urmări concerte de colinde, precum și antrenamentele delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. La deschidere au participat, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cei doi vicepreședinți, Stelian Gima și Petre Enciu, precum și consilierul județean, Gianina Topolov.

„Acest târg, practic, pune în valoare de muncă, îndemânarea și creativitatea copiilor noștri, precum și capacitatea profesorilor de ai îndrumă și susține pe micuți. Toate minunate creații, pe care astăzi le-ați adus în fața noastră, nu emoționează și nu arată cât de importante sunt pentru noi, date, obiceiurile și folclorul românesc. Îmi doresc să prindă acest eveniment, să atragem atenția asupra faptului că aceștia micuți sunt ai noștri și au nevoie de toată grija și sprijinul dintre noi. Solidaritatea trebuie să nu anime și să nu aducă pe toți laolaltă, astfel încât să devină un exemplu pentru alții.
În prag de sărbători, vă adresez sincere mele mulțumiri pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ați realizat, și, îmi doresc ca împreună să le punem în valoare și să arătăm că și județul Constanța, merită să fie acolo unde este locul, în lumea. . artei și a tradițiilor românești! Vă urez tuturor sănătății și sărbători cu bine!”
– Mihai Lupu , Președintele Consiliului Județean Constanța. 

 

*Cu această deosebită ocazie, accesul în complex este gratuit în intervalul 10.00 - 19.00, pentru toate categoriile de vizitatori. 

*Reprezentația la Delfinariu va avea loc la ora 15.00, accesul fiind de asemenea gratuit, în limita celor 650 locuri disponibile, în condițiile restricțiilor impude de pandemie. 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri