Delfinariu Constanța - Vă așteptăm cu mic cu mare, la Târgul de Crăciun *Și pentru ei vine Moșul*!

Delfinariu Constanța - Vă așteptăm cu mic cu mare, la Târgul de Crăciun *Și pentru ei vine Moșul*!(518)


În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Continuând seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, la inițiativa Președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrele de Educație Incluzivă “Albatros”, “Maria Montessori” și “Delfinul”, vă oferă în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, o expoziție de produse hand made realizate de elevii centrelor. Vă așteptăm cu mic cu mare la Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!”, să admirați măiestria copiilor noștri și să vă bucurați alături de noi de programul artistic oferit de către elevii Centrului Cultural Județean “Teodor T. Burada” Constanța, în perioada 21 – 23 decembrie 2021, în intervalul orar 14:00 – 19:00. Accesul la târg, organizat în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului, în fiecare zi a perioadei menționate.

Reprezentațiile de la Delfinariu se vor desfășura la ora 15.00 intrarea fiind de asemenea liberă, în condițiile legii privind normele de ocupare și distanțare fizică.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri