Delfinariul Constanța - Sursă nesecată de surprize și bucurii pentru copii!

Delfinariul Constanța - Sursă nesecată de surprize și bucurii pentru copii!(722)


Sărbătorile de iarnă, pline de daruri și de farmec, nu puteau trece neobservate și la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța...Iubitorii acestui loc, în general, iubitorii naturii, pot participa, chiar și în aceste zile frumoase de decembrie, la diverse activități distractive. Pe fundalul unei ierni blânde, cel puțin în această perioadă, se pare că anotimpurile, care mă duc cu gândul la Vivaldi, și-au inversat rolurile. În acest context, trăiești cu senzația că primăvara s-a contopit cu iarna, ca să asigure scenografia acestei perioade caracteristice sărbătorilor și obiceiurilor de tot felul. Pentru copii, surprizele sunt surprize, oricând, dar, în mod deosebit, când sunt asociate cu ocaziile sărbătorilor de iarnă. Sub acest imbold, oamenii mari, din mai multe puncte de vedere, au gândit un plan de surprize conceput pentru cei mici.

Acțiunea în sine, privind la general, este o mare surpriză! Inițiativa a fost pusă în mișcare de conducerea Consiliului Județean Constanța, prin președintele Mihai Lupu și pusă în aplicare de managerul CMSN, dr. Adrian Bîlbă. De apreciat că, datorită acestor factori, inițiativelor lor constructive, Delfinariul Constanța a devenit o sursă nesecată de bucurii și surprize pentru copii!

Deocamdată, ce vă putem devoala, este amplasarea în incinta complexului, a unor căsuțe, frumos decorate, unde copiii vor deveni mici meșteri artizani, dăruindu-ne tuturor suveniruri. Când?

“Urmăriți în presă, urmăriți-ne pe noi, urmăriți Consiliul Județean Constanța și veți afla!” ne-a declarat Adrian Bîlbă, managerul CMSN Constanța.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri