Acțiuni permanente de dezafectare și salubrizare a adăposturilor improvizate

Acțiuni permanente de dezafectare și salubrizare a adăposturilor improvizate(408)


Polițiștii locali au răspuns ieri unei sesizări cu privire la existența unui adăpost improvizat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea în care locuiesc mai mulți oameni ai străzii. Echipe ale Direcției Generale Poliția Locală și ale Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța împreună cu angajații companiei de salubrizare Polaris M Holding au identificat persoanele în cauză și au salubrizat zona.

Au fost strânse 10 tone de deșeuri, cele mai multe dintre aceste provenind de la adăposturile improvizate. Spațiile de odihnă încropite găzduiau 3 de persoane din sat Casimcea, județul Tulcea, respectiv din Constanța. Prin urmare, au fost înștiințați și lucrători din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială cu privire la cele trei persoane pentru a se efectua o anchetă socială și a căuta soluții pentru sprijinirea acestora.

Astfel de acțiuni au loc în permanență în municipiul Constanța și facem apel la constănțeni dacă identifică astfel de adăposturi să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205 sau 0341.922.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri