Campanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice în județul Constanța

Campanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice în județul Constanța(536)


Medgidia, 6-11.09.2021.

În perioada 6 – 11 septembrie locuitorii din județul Constanța sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.

ADI „Dobrogea” și ECOTIC alături de partenerii lor, Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Medgidia, Primăria Comunei Cuza Vodă, Primăria Comunei Castelu și Vastum Eco organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în municipiul Medgidia și în comunele Cuza Vodă și Castelu.

Locuitorii din municipiul Medgidia și din comunele Cuza Vodă și Castelu au la dispoziție în cadrul campaniei:
1) Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase(ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numărul de telefon 0771 006 485.
2) Predare la punctele de colectare:

Municipiul Medgidia:
• Str. Poporului - în vecinătatea pieței centrale
• Str. Podgoriilor - Complexul sportiv Iftimie Elisei
 

Comuna Cuza Vodă:Primăria Cuza Vodă – str. Medgidiei nr. 58

Comuna Castelu:Primăria Castelu – str. Republicii nr. 58

 

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice și electronice de minim 5kg cumulate în municipiul Medgidia va fi înscrisă automat la tombola cu premii constând în aparate electrice și electronice – un TV, un aspirator, o mașină de făcut pâine.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice și electronice de minim 5kg cumulate în comunele Cuza Vodă și Castelu va primi un premiu instant – o șapcă.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri