Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
ȘCOALA DE PATRONI A LUI MOHAMMAD MURAD

ȘCOALA DE PATRONI A LUI MOHAMMAD MURAD(3631)


Mohammad Murad se identifică de ani de zile cu turismul de pe litoralul românesc! Mohammad Murad(ca om de afaceri) și litoralul(ca un obiectiv economic deosebit de important) se completează reciproc. Moha, este “alintul” cu care îl întâmpină prietenii pe Mohammad. Mă număr printre puținii jurnaliști care l-au și criticat pe Mohammad și am constatat că nu mi-a trântit ușa în nas, cum au procedat alți miliardari! Nici atunci când cineva i-a cerut sprijin informațional și chiar logistic pentru a pune în mișcare o privatizare...Mulți “deștepți” ai patriei refuză să prezinte câte ceva din secretele lor profesionale! E dreptul lor să limiteze spațiul destinat patriotismului de conjunctură. Alt fel de a fi și de a te manifesta.

Mohammad Murad crede în morala unor proverbe care spun că, dacă vrei să ajuți pe cineva, îi dai o undiță și îl înveți să pescuiască...Cu o generozitate greu de egalat, asta și-a propus Mohammad să facă! Să-i stimuleze și pe alții să învețe să folosească undița de pescuit...Să pescuiască și pentru țară! Cei mai mulți spun că nu se pricep...Pe ei, pe nepricepuți, vrea Mohammad Murad să-i învețe să se descurce singuri bine, și să trăiască mai bine, pentru binele tururor…

Cei care au urmărit parcursul electoral al lui Mohammad Murad au priceput că, în ziua de astăzi, nu este o rușine să cunoști, chiar de pe poziția pe care se află domnia sa, 15-20 de meserii (!!!) Fiind adeptul concretului, Mohammad Murad a demarat deja noul său proiect și a “deschis” jocul cu 5 milioane euro. Suma este destinată celor care nu au posibilități financiare pentru a se privatiza. Cele 5 milioane euro țin în picioare alte 15 obiective mari.

Lecția despre privatizare a patronului de la “Phoenicia” este gata să înceapă în condiții excelente și cu șanse egale pentru fiecare! Cred că este o premieră sau oricum un eveniment rar, dar cu o mare valoare morală…

Să predai privatizarea autentică, pe banii tăi!
Să iei din timpul tău drămuit, ca om de afaceri ce ești, și să te ocupi personal de instruirea și finanțarea unor persoane mai puțin (poate) instruite!
Să te legi la cap, când nu te doare!

Căci nimic nu doare, cum doare la noi, privatizarea!

Până la Mohammad Murad, nimeni nu a pregătit un program atât de elaborat, și mai ales gratuit, pentru cei cu posibilități financiare reduse…
Până acum, am avut parte doar de teorii fără nici un ecou în practică!

Mohammad vrea fapte, nu vorbe! Și faptele s-au conturat deja într-un program de privatizare, la nivelul menționat, care cuprinde: Școală de artă, fabrică de pâine în Mangalia, spălătorie pentru Horeca, sere, casă de modă, laborator cofetărie/patiserie, mobilier la comandă, distribuție ceramic: mic mobilier, plante-flori-grădină, cabinet stomatologic, agenție de turism magazine de lumini și decorațiuni interioare, fermă de pui/curcani bio, atelier de confecție Horeca și events company.

 

Din declararațiile lui Mohammad Murad:

”Cred că avem o datorie foarte clară. Când ajungi la o vârstă, cu multă experiență, simți nevoia să întorci o parte din ce ai făcut societății din care faci parte. Sunt foarte multe persoane, nu neapărat tineri, și cei la vârsta medie, care vor să înceapă o afacere. Atunci, m-am gândit să vin cu aceste proiecte, cu investiții în total de 5 milioane de euro. Sunt 15 proiecte care completează o parte din ce avem nevoie noi, cei din industria hotelieră.

Sunt persoane care vor să facă un pas înainte în viața lor și e important să-i ajutăm pe cei care vor să devină antreprenori, să le acordăm un sprijin financiar de care au nevoie. Nu au nicio obligație, nu trebuie să îndeplinească nicio condiție, trebuie doar să fie pregătiți și serioși. Vor da doar testul, pentru a vedea cât de pregătiți sunt, dacă sunt educați, dacă știu ce vor, dacă sunt perseverenți… dacă au tot ce le trebuie ca să devină antreprenor. Eu voi fi mentorul lor. Succesul meu îl văd cei din față.

Orice persoană doritoare poate deveni patron. Vom asigura două laturi importante: 2.000 de euro pe lună și un procent, care poate să fie de la 20% până la 50% din profit. Eu nu vreau să asigur doar o activitate și un profit, vreau să-i învăț pe cei cu inițiativă și curaj. Se semnează contractual și plecăm la drum. Până în mai 2022, proiectele vor fi în funcțiune.

Invit politicieni, oamenii de afaceri și primarii din județul Constanța să mi se alăture!
M-aș bucura să se alăture și alți oameni de afaceri din județul Constanța acestui proiect. Toți oamenii de afaceri de succes ar trebui să ajute. Și noi am fost ajutați și trebuie să dovedim că putem să lăsăm ceva în spate. Invit, astfel, partidele din Constanța, primăriile din județul Constanța, să se alăture. Să fie Constanța primul județ care vine cu astfel de proiecte”.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri