Acțiuni permanente pentru igienizarea și salubrizarea străzilor, trotuarelor, aleilor din parcuri

Acțiuni permanente pentru igienizarea și salubrizarea străzilor, trotuarelor, aleilor din parcuri(502)


Săptămânal, în fiecare cartier din municipiul Constanța, se desfășoară acțiuni de igienizare și salubrizare a străzilor orașului astfel încât să fie menținut un climat de curățenie. Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru.

Primăria Constanța, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, acționează zi de zi pentru igienizarea și salubrizarea străzilor, trotuarelor, aleilor din parcuri.

Totodată, promenadele, zonele pietonale de pe bulevarde și locurile de joacă sunt spălate periodic și dezinfectate, mai ales acum, în timpul verii.

La rândul lor, platformele supraterane de deșeuri din oraș sunt spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate. Această operațiune care se execută cel puțin o dată pe lună este necesară pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, pentru exterminarea insectelor dăunătoare și, în primul rând, pentru protejarea sănătații cetățenilor. Doar printr-o igienă corespunzătoare sunt prevenite infecțiile provocate de bacterii și microbi.

După curățarea platformelor, echipele municipalității amplasează momeli toxice pentru combaterea rozătoarelor.
jooble.org