WHERE
 
Get Social

WHERE Get Social(481)


                                                                                                 We light your social fire!
 

 

WHERE Get Social este povestea unei idei de la malul mării. O idee care s-a născut din dorința noastră de a readuce mai aproape de oamenii din Constanța distracția, râsetele și bucuria de a fi aici, acum.

La ce ne referim, mai exact?

O aplicație care să le spună oamenilor, în timp real, ce evenimente se întâmplă în orașul lor! Ca ei să poată alege, rapid și ușor, unde pot evada din cotidian atunci când au nevoie de o pauză, de un moment de care să își aducă aminte peste ani. Și toate acestea la doar un click distanță. Sună ca un vis, nu?

Dorim să venim în ajutorul tuturor oamenilor din Constanța care vor să încerce noi experiențe în orașul lor. Majoritatea dintre ei cred că nu au nimic de făcut și că nu se întâmplă nimic demn de a fi luat în seamă, dar noi credem că este exact invers -sunt atât de multe lucruri de încercat și evenimente la care să participe! Problema este că încă nu au auzit de ele. Iar noi vom schimba lucrul acesta.

Cel mai probabil, pe cei mai tineri dintre ei îi interesează o petrecere cum nu s-a mai pomenit, la care să meargă cu toți prietenii lor, să se distreze până la răsăritul soarelui și de care să își aducă aminte toată viața. Sau poate la un concert cu trupa lor preferată, o lansare de carte sau chiar un meci de fotbal, baschet sau handbal. Sunt evenimente la care tinerii adoră să participe și pe care le caută cu înfrigurare.

Nu uităm însă nici de cei cu familii, care poate caută un eveniment mai liniștit, departe de tumultul teraselor și al barurilor. O piesă de teatru, un concert de muzică clasică, o expoziție de artă într-o seară de sâmbătă, iată modalități plăcute de a petrece o zi de weekend cu familia.

De asemenea, dorim ca, prin intermediul aplicației, să îi ajutăm și pe turiștii care vizitează Constanța să găsească simplu tot ceea ce îi interesează în materie de petrecere a timpului liber, fie că este vorba de o vizită la muzeu sau o noapte petrecută într-un club.

Noi dorim să aducem toate aceste evenimente pe WHERE Get Social, o platformă în care vom lista toate evenimentele sociale, de orice tip ce au loc în Constanța. Ele vor fi împărțite în categorii precum nightlife (petreceri, evenimente care au loc în cluburile de noapte etc.), expoziții, evenimente culturale, evenimente sportive, lansări de carte, concerte, spectacole de teatru, etc. Vor putea găsi toate aceste evenimente gratuit, pe zile și pe ore. Oamenii își vor putea programa următoarea ieșire în oraș, în club sau la teatru, cu mai mult sau mai puțin timp înainte!

Aplicația va avea, deocamdată, doar informațiile amintite mai sus, la care vom adăuga un buton de rezervare (indiferent de modalitatea prin care respectivul eveniment face rezervările - telefon, email, site) și o hartă interactivă, updatată în timp real, în care să se poată vedea evenimentele care se întâmplă, în acel moment, în proximitatea lor.
Utilizarea aplicației nu va avea nevoie de crearea unui cont, dar în viitor ne propunem să introducem și această opțiune, alături de alte surprize (pe care le veți descoperi la momentul potrivit). Crearea unui cont le va aduce utilizatorilor mai multe beneficii (reduceri, vouchere etc.) dar aplicația va putea fi folosită și FĂRĂ cont.

Am creat această aplicație pentru a arăta oamenilor din Constanța că orașul lor este viu, pulsează de energie și de evenimente minunate pentru care merită să pună măcar pentru o clipă ‘’pauză’’ la ritmul vieții lor și să se bucure de prezența prietenilor și a persoanelor dragi lor. Pentru că, în final, asta e tot ce contează.

WHERE Get Social lights your social fire!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri