RAREȘ BOGDAN - ÎNCASATORUL DE PALME ȘI ȘUTURI ÎN FUND, CU CRAVATĂ LA GÂT

RAREȘ BOGDAN - ÎNCASATORUL DE PALME ȘI ȘUTURI ÎN FUND, CU CRAVATĂ LA GÂT(914)


Dacă ar fi să mă iau după spiritul critic încins al Feliciei Ovanesian, un fel de Ecaterină, fără dric la poartă și n-am palton, cred că aș descoperi suficiente dovezi și argumente ca să consider că, așa după cum îi poreclește pe parlamentari, Rareș Bogdan ar corespunde conceptului de toboșar politic…

Un toboșar care ține după ușă și o păpușă, ce i se potrivește ca o mănușă...Un toboșar tras prin inel, dar fără caracter! Evident, papușa...Un toboșar tras prin inel, dar chestia asta o știe doar el! Un toboșar plin de fițe, dar care nu mai este ce a fost ieri! Și toboșarul, ce face el? Bate toba după ușă! De ce tocmai după ușă? Păi, unde se strânge gunoiul de lene? Exact după ușă, sub pat, sub preș sau în casa scărilor, monument al desăvârșirii naționale sub presiune politică.

Dintr-un mare jurnalist, ce a ajuns Rareș Bogdan? Omul cu prosopul din PNL, pus, ca să facă pe fiorosul, să smulgă câlții cu dinții...Omul cu țucalul după fiecare grangur al partidului. Omul detergent, îl spală și pe prost, și pe eminent! Omul cu corectat doctrina din punct de vedere gramatical. Omul cu America pe beție și trezie. Îngerul păzitor al omului beat mangă.

Bun orator, Rareș Bogdan s-a dăruit politichiei! El, tocmai el, care spunea că nu dă nici măcar minim doi bani pe politicienii de astăzi! Si, acum, s-a amestecat cu ei, pentru a scoate pe piață cea mai proastă zacuscă a anului...Zacusca americană. Trebuie să ai, ca simplu românaș, un mare tupeu să mergi în America și aici să îți permiți să consumi alcool la volan! Băi, poate la Chișinău, nu în America!

E drept, Rareș nu deplasează baba, la indicația Feliciei Ovanesian, care e pusă să traverseze strada împotriva voinței sale, dar ne minte după modelul sculelor și pieselor care poartă marca “Precizia”! Am reușit să speriem America cu gradul nostru mărit de alcoolemie!

Cu tupeul care îl caracterizează, Rareș Bogdan a ținut blat tot felul de scandaluri, mai mari sau mai mici, care nu fac cinste PNL, și a mers pe premiza că mortul de la groapă, nu se mai dezgroapă, cu dosarul penal aferent cu tot! Uite, mai sunt și oameni onești în PNL!

Prestația cea mai jenantă pe subiect, la TV, a avut-o însă Rareș Bogdan, care a jucat rolul avocatului tenace, pregătit să te determine să înghiți orice ți se servește sub nas! Argumente, așa-zise argumente, care nu au nici o legătură cu cele întâmplate în America! Uite, că așa vezi cum politica poate schimonosi un jurnalist foarte bun!

Și ce a ajuns Rareș, bietul de el? Câinele de pază al premierului, pentru care se ia la harță cu toată lumea, ca să nu se înnegrească de tot! Cât de umil trebuie să fii ca să te justifici aiurea-n tramvai, fără să ai vreo vină personală în legătură cu ce a făcut unul sau altul, acum 20 sau 30 de ani!

Să încasezi palme pentru teribilismele unor șmecheri care habar nu au ce înseamnă să fii șmecher cu adevărat...Doar pentru că unul este alb și nu mănâncă pâine neagră?
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri