Atenție, se reduce presiunea apei în stațiunile Jupiter și Cap Aurora!

Atenție, se reduce presiunea apei în stațiunile Jupiter și Cap Aurora!(526)


RAJA S.A. va executa miercuri – 07 iulie 2021, lucrări de racordare la sistemul centralizat de distribuție a noii conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, din localitatea Jupiter.

Pentru realizarea intervenției în condiții de siguranță, se va furniza apă cu presiune redusă, în intervalul orar 09.00 – 15.00, în localitățile Jupiter și Cap Aurora din municipiul Mangalia. În acest timp, consumatorii de la etajele superioare ale imobilelor nu vor avea apă potabilă la robinete.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL17- Rețele de apă și canalizare Mangalia Nord și stațiuni în valoare totală de aproximativ 29 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri