Năvodari: fetiță de trei ani, omorâtă pe trecerea de pietoni(945)


O fetiţă de trei ani a murit, iar mama acesteia a fost rănită uşor, în urmă cu câteva ore, după ce au fost lovite de un microbuz de transport persoane, în timp ce traversau pe o trecere de pietoni din Năvodari.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, pe strada Rândunelelor din Năvodari, fetiţa de trei ani şi mama acesteia fiind lovite de un microbuz care transporta călători pe ruta Năvodari - Constanţa.

Imediat după impact, fetiţa de trei a fost preluată de o maşină care trecea prin zonă şi transportată la Staţia de Ambulanţă din Năvodari, unde medicii au încercat să o resusciteze, însă fără rezultat.

”Atât condițiile meteo cât și locul producerii accidentului nu au permis alertarea elicopterului SMURD”, spun reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Șoferul, care face curse pe ruta Năvodari-Constanța, ar fi numărat banii în momentul accidentului și din acest motiv nu ar fi observat-o pe fetiță, spun cei care au asistat cu sufletul la gură la manevrele de resuscitare, spune TV Neptun.

Mama fetiţei a fost rănită uşor şi nu a necesitat transportarea la spital.

Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri