Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Programul lucrărilor edilitare din această săptămână(458)


Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă reabilitarea suprafeței pietonale pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, prin montarea de pavele moderne.

Similar, pe strada Unirii, tronsonul cuprins între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, se recondiționează trotuarele prin amplasarea de pavele și se reamenajează alveolele cu spațiu verde.

Pasajul subteran de la Gară este modernizat, se refac finisajele interioare și exterioare de tencuieli.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Dionisie cel Mic, în timp ce în stațiunea Mamaia se recondiționează suprafața destinată parcării autovehiculelor în zona delimitată de strada Parcului și bulevardul Mamaia.

În Portul Tomis, se execută lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului pentru a permite drenajul apelor pluviale.

Echipele Confort Urban acționează cu echipamente profesionale pentru igienizarea spațiilor verzi din aliniamentele stradale.

Infrastructura de semnalizare rutieră din municipiul este modernizată, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. În paralel, se trasează marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri