Celebrăm Ziua Constanței prin sport

Celebrăm Ziua Constanței prin sport(694)


Activitățile sportive nu lipsesc din programul evenimentelor care au loc în acest an cu prilejul Zilei Constanței. Vineri, 21 mai, constănțenii sunt invitați să se bucure de vremea frumoasă sau să asiste la acțiunile sportive care sunt organizate în orașul nostru.

Astfel, de la ora 17:00, pe lacul Tăbăcărie se va desfășura un concurs cu caiace de agrement, având ca punct de plecare baza nautică a salvamarilor de lângă City Park Mall.

Mai târziu, de la ora 18:30, activitățile sportive se mută în cartierul Santa Maria Bay, unde va avea loc acțiunea „Plimbare cu bicicleta prin Constanța” pe traseul strada Jean Constantin, strada Ilarion Ciobanu, strada Publicist Constantin N. Sarry, strada Jean Constantin. Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, se vor lua măsuri de siguranță în sensul delimitării spațiului pentru participanții neconcurenți și a traseului competiției.

De la ora 19:00, iubitorii de sport sunt așteptați la o clasă de zumba aerobic.

Evenimentele sportive vor avea loc cu respectarea normelor legale în vigoare pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Acțiunile sunt organizate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Primăria Municipiului Constanța, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Facultății de Educație Fizică și Sport, Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din Constanța, Clubului Județean de Ciclism Constanța, Cora City Park Mall și Nutrifit Studio Gym.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri