Universitatea Ovidius din Constanța organizează -Târgul de Cariere - 2021-, 
la Facultatea de Matematică și Informatică

Universitatea Ovidius din Constanța organizează -Târgul de Cariere - 2021-, la Facultatea de Matematică și Informatică(650)


Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în calitate de beneficiar al Proiectului „PROINFO – Pregătirea resursei umane în Informatică“, POCU/320/6/21/122837, organizează joi, 20 mai 2020, la ora 12:00, în cadrul Facultății de Matematică și Informatică (FMI), „Târgul de Cariere - 2021“, informează lect. univ. dr. Alexandru Bobe, manager de proiect.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura online, în cadrul platformei MS Teams, la linkul de acces http://bit.ly/FMI-TargCariere2021 și are scopul de a facilita comunicarea între studenții FMI și reprezentanții mediului socio-economic, în vederea susținerii inserției în piața muncii a absolvenților dar și stimularea participării la învățământul terțiar.

„Evenimentul va fi structurat în două secțiuni, și anume: prezentare în plen, prilej pentru fiecare instituție sau companie participantă să își prezinte profilul activității, și discuții libere în cadrul standurilor virtuale, organizate pe canale dedicate pentru fiecare participant”, precizează lect. univ. dr. Alexandru Bobe.

În cadrul evenimentului vor participa atât reprezentanți ai grupului țintă aferent proiectului „PROINFO – Pregătirea resursei umane în Informatică“, POCU/320/6/21/122837, care vor avea oportunitatea de a interacționa cu personalități ale mediului de afaceri local și regional, cu reprezentanți ai corpului academic, ai presei, cât și companii precum: ISJ Constanța, AquaSoft, AYG, Beia Consult International, CornerStone Technologies, Evonomix, F5 IT, Inetum Romania, Logiscool Constanta, RCS&RDS Romania, Senior Software, Softbinator Technologies, TeamArt Opensource.

Proiectul „ProInfo – pregătirea resursei umane în Informatică“ (http://proinfo.univ-ovidius.ro/) este cofinaţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri