Polaris M Holding - CONSTANȚA colectează deșeuri de ambalaje și deșeuri industriale reciclabile de la societăți comerciale  și instituții publice

Polaris M Holding - CONSTANȚA colectează deșeuri de ambalaje și deșeuri industriale reciclabile de la societăți comerciale și instituții publice(531)


Persoanele juridice au acum posibilitatea de a încheia, cu titlu GRATUIT, un protocol de colaborare cu Polaris M Holding, în vederea gestionării, colectării, reciclării și valorificării deșeurilor din ambalaje și a celor industriale reciclabile.

Fiecare societate comercială sau instituție publică primește gratuit de la Polaris saci de plastic pentru precolectarea deșeurilor reciclabile, de capacitati diferite, în funcție de cantitate generată. La ridicarea sacilor de plastic, persoanele juridice vor primi alți saci de plastic.

♻️ 𝗨𝗻𝗱𝗲 î𝗻𝗰𝗵𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗼𝗰𝗼𝗹𝘂𝗹?
La departament Comercial – str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL (lângă BRD, vizavi de Kaufland), telefon: 0241 545 596.
Dacă societatea deține mai multe puncte de lucru, protocolul se va încheia cu fiecare punct de lucru.

♻️ 𝗖𝗲 𝘀𝗲 î𝗻𝘁â𝗺𝗽𝗹ă 𝗰𝘂 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝘂𝗽ă 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲?
După colectare, deșeurile sunt transportate la stația de sortare, unde sunt supuse procesului de resortare, balotare, granulare, valorificare și producție.

♻️ 𝗖𝗲 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗲𝗮𝘇ă?
Material reciclabil din: hârtie, carton, diverse materiale plastice, aluminiu, ambalaje metalice, ambalaje de lemn, ambalaje de sticlă etc. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri