Avarie la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului din municipiul Constanța!

Avarie la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului din municipiul Constanța!(507)


Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Poporului, tronsonul delimitat de str. I.L. Caragiale și Baba Novac, astăzi - 27 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 - 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei este necesară oprirea furnizării apei către consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile: Poporului - Ion Roată - Dezrobirii - Izvor - Poporului.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, iar zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri