CUI ÎI TĂIEM NASUL ?

CUI ÎI TĂIEM NASUL ?(946)


Reacțiile sale precipitate, ca și cum s-ar ascunde de cineva, mă fac să cred că ceva este putred în conflictul deschis dintre primarul Chițac și presa care îl critică...

Din punctul meu de vedere, relația primarului Chițac cu presa rămâne în punctul mort în care se afla de ani de zile. Dacă nu cumva se va înrăutăți și mai mult…

În vremurile îndepărtate de altădată, astfel de conflicte erau arbitrate de legi severe. Una dintre ele suna scurt, la obiect și fără șanse de negociere. Citez: “Celor care se supără, atenție, le tăiem nasul!” Rețineți, de ani de zile, cum a evoluat în perimetrul politic!

Ar fi interesant de văzut care era comportamentul domniei sale în mediul cazon, atât cu presa de specialitate, cât și cu ofițerii acreditați! Ăștia purtau tot timpul stiletul la ei...Nu era greu de ghicit, în ținuta sa de amiral, dar s-a bucurat de clemență...În fața lui, ordinul se executa, nu se discuta!

Greața față de presă pare să fi fost moștenită de la mentorul său, cunoscutul om de afaceri Gabi Comănescu. Domnul primar continuă să se afunde într-o mare eroare. Ar putea să se oprească, dar nu vrea! Orgolios din fire, avem totuși în fața noastră un amiral, care nu se întoarce niciodată de unde a plecat!

Principalul, de fapt, singurul său obiectiv, nu are nici o legătură cu Primăria Constanța sau cu cei care l-au ales! De fapt, și-au pierdut încrederea imediat după ce a făcut rocada pe funcții în fruntea Primăriei cu Felicia Ovanesian!

Chițac are un singur obiectiv: RĂZBUNAREA!
Dacă și-a tras lângă domnia sa și un consilier care să ia la puricat contractele de publicitate ale presei, e clar că acest conflict se va extinde..Vorba baladiștilor: “Stăpâne, mai adu și-un câine…”

Nu mă lamentez, să se facă tot felul de controale! Dar de către cine trebuie și nu percheziții cu dedicații...În ce calitate își permite Măndilă, consilierul pe intrigi al primarului, sa ne bage pe toți într-o oală! Contractele ziarului Timpul au expirat în luna decembrie și nu au fost blocate(eroic) de Chițac, care se bate de unul singur cu “presa abuzivă!”

O diversiune bine ticluită de cuplul Chițac-Măndilă! Cine mai este și Măndilă ăsta? Cine i-a blocat accesul? Întreg dosarul se află la Primărie, sub fundul vreunei funcționare, în timp ce presa își face treaba bine în continuare, în condiții dificile! Pentru că embargoul impus de Felicia Ovanesian depășește granițele Primăriei! Noi suntem un ziar onest. Nu ne comparăm cu sfânta Felicia și cu nivelul ei de trai!? După ce am muncit 50 de ani în PRESĂ!

Nu suntem nici măcar feblețea primarului! Ne-am salutat o singură dată! M-a întrebat: “Ce faci, scriitorule?” Nu l-am vizitat. Nu i-am cerut nimic niciodată...Practic, îl cunosc din “fereastră”! Iar faptele sale cu efecte negative sunt vizibile la tot pasul!

Ar trebui să fie în interesul domniei sale spațiul pe care i-l acord gratuit pentru a se face auzit. Ziarul TIMPUL a fost și rămâne un ziar al cetățeanului, al constănțeanului. Asta rezultă din colaborarea noastră cu Primăria lui Făgădău. Cineva din preajma Feliciei, aflată în delir pesemne, ne-a acuzat că l-am preamărit pe Făgădău!

Acum ați înțeles de ce este supărat primarul Chițac? Pentru că, din tot ceea ce a promis în campanie, nu a înfăptuit nimic, ne-a mințit constant, cerându-ne obsesiv “aveți încredere”!
Cui îi tăiem nasul?
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri