Ionuț Rusu:

Ionuț Rusu: "Așa cum am spus-o, este nevoie de o consultare riguroasă a constănțenilor și, mai ales, trebuie să ne raportăm la puterea financiară a populației"(644)


✅ Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de astăzi. O decizie care denotă maturitate politică și administrativă.

➡️ Chiar dacă, încă din fază de proiect, Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța a dat naștere unor dezbateri, consilierii locali liberali au fost primii care au centralizat și au inventariat aceste obiecții aduse formei actuale a documentului și le-au depus pe masa primarului Vergil Chitac

➡️ În urma discuțiilor constructive dintre primar și reprezentanții aleșilor P.N.L., proiectul a fost amânat și va fi analizat și îmbunătățit astfel încât să vină în întâmpinarea solicitărilor locuitorilor Constanței.

👍Cu toții ne dorim un oraș civilizat, modern și dezvoltat iar locurile de parcare au fost dintotdeauna o problemă. Așa cum am spus-o, este nevoie de o consultare riguroasă a constănțenilor și, mai ales, trebuie să ne raportăm la puterea financiară a populației.

💯⬆️ Discuțiile de pe această temă nu fac decât să demonstreze că, pentru prima dată, consilierii locali votează liber, după propria lor conștiință.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri