NU TE PUNE, BRE, CU PRIMARUL CHIȚAC!

NU TE PUNE, BRE, CU PRIMARUL CHIȚAC!(1711)


Am întors pe toate fețele un episod pe care alții l-au expediat foarte repede! Primarul Constanței a amenințat o elevă că o va da în judecată! Fără îndoială, în viața reală, domnia sa o să câștige procesul și o să o plimbe pe sărmana fată prin Piața Ovidiu! Scopul? Ca să ce? Ca să le intre tuturor reclamagiilor în cap ce îi așteaptă dacă se pun rău cu domnia sa...Nu trebuie să uităm că orgoliile sale de amiral depășesc statutul de primar! O fi domnia sa orgolios ca amiral, nu contest, dar ce facem cu Chițac primarul?! Din fericire, părțile s-au împăcat, dar gestul rămâne...Amenințarea poate fi reactivată oricând… Și, atunci, recomandarea rămâne valabilă.

Nici nu mă interesează...Ca definiție, am înțeles o chestiune cam ciudată. Am reținut doar un aspect: primarul amenință o tânără cu tribunalul! Dacă ceea ce se spune este adevărat și nu se exagerează, e trist că s-a ajuns aici! Nici ca glumă sinistră nu merge...Până acum, ne-a terorizat că dă armata jos din pod...În general,primarul este văzut ca un protector al tinerilor! Tribunalul este instrumentul cu care primarul introduce pumnul în gura presei! Dacă îl critici pe primar, te târăște la Tribunal! Are și avocat “din oficiu” și multe alte avantaje...E domnul primar! Nu cred că eleva este mai înstărită decât domnul primar, ca să facă față unui proces cu o personalitate de talia domniei sale! Dacă doar la atât se rezumă răzbunarea, înseamnă că legenda amiralului, care trecea pirații prin foc și sabie, e pe ducă…

Cu Felicia Ovanesian pe post de avocat, care i-a câștigat toate procesele, Chițac are toate șansele de izbândă! Oamenii primarului, care îi țin isonul din umbră, ne amenință și pe noi, ziarul Timpul, cu desființarea! Noi și eleva vom împărți egal treptele de la “Trebonal” pe unde vom fi târâți! Și nu sunt pesediști cei care ne vor răul! Sunt pesediști(foști), cei propuși să fie angajați în Primăria Constanța! Atenție, oameni de calibru, care au ocupat funcții cheie, nu niște coate goale, mațe fripte! Oameni care știu și astăzi câți dinți au în gură, la ora asta, foștii lor șefi, grei de grei! Domnii propuși pentru funcții de directori în Primăria Constanța au făcut parte din elita PSD. Doctorul Neagoe, analistul cu stetoscop la gât, l-a catalogat în campania electorală, drept “pesedist” pe tânărul independent Popescu! Astăzi, când preferatul său Chițac reface în Primăria Constanța schema pesedistă a foștilor primari Mazăre și Făgădău, tace de parcă și-ar fi înghițit stetoscopul!

Vergil Chițac și-a prins urechile în Primărie și a rămas o noapte întreagă închis într-un fișet până l-a scos de acolo Cattani! Cuplul Chițac-Ovanesian a debutat cu o cruciadă îndreptată împotriva patronilor de cafenele care și-au amenajat terase fără a avea autorizație de construcție. Au dat doar una singură jos...Rezultatul? Au lăsat o familie fără surse de existență, iar proprietarului nu îi spune nimeni ce are de făcut! Felicia Ovanesian îi este datoare cu niște explicații patronului care și-a demontat singur terasa pe baza avertismentului pe care l-a primit.  I-ar fi sugerat să facă o cerere...

Când constănțenii reclamă lipsa apei calde și a căldurii din apartamente, domnul primar are cu totul alte priorități! Când era amiral, nu îndrăznea nimeni să sufle în front în fața sa, ceea ce nu era deloc rău în postura sa de comandant. Ca primar, ordinea democrației este inversă. Poporul, generic spus, este cel care vorbește, întreabă și comandă...Chițac execută! Că de aia l-au votat în funcția de primar! Să facă treabă, nu să-și piardă vremea cu tot felul de fleacuti gen plata unor polițe! Și dacă, totuși, dorința de răzbunare e atât de mare, atunci, să amenajeze un arest la Primărie!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri