Ministrul Transporturilor, după călătoria cu trenul la Constanţa: Confortabilă, dar ar putea fi un pic mai curat

Ministrul Transporturilor, după călătoria cu trenul la Constanţa: Confortabilă, dar ar putea fi un pic mai curat(1185)


Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, care a mers cu trenul, vineri, la Constanţa, fără să-şi anunţe deplasarea cu acest mijloc de transport, a apreciat că a fost o călătorie confortabilă, dar ar putea fi "un pic mai curat".

Ramona Mănescu le-a declarat ziariştilor care au aşteptat-o pe peronul gării din Constanţa că a fost o călătorie foarte bună, iar trenul a ajuns la timp.

"Călătoria cu trenul a fost foarte bună. Ar putea fi un pic mai curat, asta este prima impresie, dar în rest a fost confortabil, a mers bine trenul, conform programului", a spus Mănescu.

Ministerul Transporturilor a precizat că şi-a cumpărat singură biletul de călătorie, la clasa I.

"Mă bucur că a ajuns la timp şi sper ca aşa să se întâmple şi de acum încolo. Eu nu i-am anunţat pe cei de la CFR Călători că vin cu trenul. Biletul mi l-am luat eu. La clasa I şi am dat 92 de lei", a spus Ramona Mănescu.
Ea spune că întârzierile de pe ruta Bucureşti - Constanţa sunt cauzate de problemele de siguranţă apărute în urma furturilor şi trebuie găsită o soluţie de stopare a acestora.

"Ştiu că sunt nişte probleme de siguranţă şi am să discut cu ministrul de Interne şi cu cel al Finanţelor şi o să găsim o soluţie în aşa fel încât să putem aplica legea care îi penalizează pe cei care fură componente de pe calea ferată şi le vând apoi la fier vechi. Până când nu vom rezolva problema aceasta nu vom putea călători în siguranţă cu trenul pentru că, în general, întârzierile intervin din cauza furturilor care se fac pe calea ferată. Trebuie să oprim la un moment dat acest furt", a mai spus Ramona Mănescu.


Ministrul Transporturilor a călătorit, vineri, la Constanţa pentru o serie de vizite la Prefectura judeţului, Administraţia Porturilor Maritime şi la podul rutier din incinta Portului, fiind însoţită de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Constantin Cătălin Chiper, dar şi de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Constantin Matei.

Sursa: Mediafax.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri