Se prelungește întreruperea furnizării apei potabile, până în jurul orei 21.00

Se prelungește întreruperea furnizării apei potabile, până în jurul orei 21.00(520)


În urma realizării săpăturilor pentru remedierea avariei pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga din municipiul Constanța, s-a constatat necesitatea intervenției pe o zonă mai extinsă decât cea prevăzută inițial. Totodată, lucrările au fost mult îngreunate din cauza diametrului mare al conductei, a adâncimii la care este poziționată aceasta (peste 3 metri), dar mai ales a faptului că întreaga zonă de desfășurare a intervenției este betonată, făcând dificilă acțiunea de decopertare a terenului. De aceea, la fața locului au fost dislocate mai multe echipe care depun eforturi pentru realizarea tuturor lucrărilor necesare în vederea remedierii avariei.

Ținând cont de aceste aspecte, suntem nevoiți să prelungim perioada de întrerupere a furnizării apei potabile. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru a relua furnizarea apei în jurul orei 21.00.

În acest timp sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe str. Nicolae Iorga, perimetrul delimitat de str. Mircea cel Bătrân și bd. Mamaia, cu străzile adiacente, cartier Tomis II, Piața Chiliei, zona Stadionului Farul și zona Tăbăcărie. De asemenea, se se înregistrează presiuni scăzute și lipsa totală a apei la etajele superioare ale blocurilor din cartierul Faleză Nord și zona Casa Căsătoriilor (străzile Bucovinei, Eroilor, A.S. Puskin, V. Pârvan, M. Eminescu).

 

Vom reveni cu amănunte pe parcursul desfășurării lucrărilor!

 

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri