MINISTRUL AGRICULTURII DEMONTEAZĂ MINCIUNILE CELOR CARE AU REGIZAT CRIZA PIEȚELOR AGROALIMENTARE

MINISTRUL AGRICULTURII DEMONTEAZĂ MINCIUNILE CELOR CARE AU REGIZAT CRIZA PIEȚELOR AGROALIMENTARE(773)


Criza prelungită, care a pus stăpânire pe România, reprezintă un bun pretext pentru criticii Guvernului Orban de a pune în scenă noi invenții apocaliptice! Se țes cu migală basme vechi în care Guvernul PNL este prezentat ca fiind tot ce reprezintă “răul”!

Dezinformarea tinde să rămână o armă de temut când se pune problema dezbinării cu orice preț a românilor...Ultima gogoașă pesedistă-valul de aberații debitate pe seama modului de funcționare a pieţelor agroalimentare. Un subiect cât se poate de sensibil, în condițiile în care unii, din dorința otrăvită de a dărâma Guvernul, pun la cale tot felul de diversiuni cărora trebuie să le facă față ministrul Agriculturii, Adrian Oros! Ce ne spune domnia sa?

Ne spune că dintr-un total de 514 pieţe agroalimentare, 367 au funcţionat dintotdeauna în spaţii deschise sau semi-deschise și că practic nu s-a modificat nimic! Pentru 120 de pieţe, care funcţionau în spaţii închise, primarii au găsit soluţii privind modificarea fluxului, astfel încât şi acestea au fost deschise. Au rămas închise 27 de pieţe din spaţii închise, adică 5,25%.

Aceasta este situația reală în prezent. Producătorii români vor avea în continuare unde să-și valorifice marfa, nu le îngrădește nimeni activitatea!


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri