RAEDPP anunță suspendarea activității cu publicul

RAEDPP anunță suspendarea activității cu publicul(621)


Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța aduce la cunoștință faptul că mai mulți angajați din cadrul Regiei au fost testați pozitiv pentru SARS-COV-2.

În acest context, activitatea cu publicul a fost suspendată, iar sediul din B-dul. Tomis nr. 101 a fost dezinfectat, conform normelor în vigoare. Totodată, în vederea prevenirii și combaterii pandemiei de Covid – 19, RAEDPP Constanța a stabilit un program de lucru decalat al angajaților, pentru evitarea aglomerației în sediile Regiei.

 

Cetățenii care doresc să formuleze cereri sau sesizări sunt rugați să folosească mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale. Pentru acest lucru, RAEDPP Constanța a pus la dispoziție următoarele date de contact: 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro (Direcția Administrare Imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică), 0241.520.574 (Direcția Piețe, Târguri și Oboare).

 

Registratura și casieriile Regiei vor rămâne deschise, în condiții de siguranță. Cei care doresc să efectueze plăți, o pot face și prin virament bancar, în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri