Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
NEGATIVISMUL LUI MARCEL CIOLACU SAU POLITICA ȘICANELOR

NEGATIVISMUL LUI MARCEL CIOLACU SAU POLITICA ȘICANELOR(982)


Aveam un amic pe care îl chema Racu. Era dedicat numelui său. Aproape că nu era zi în care să nu elogieze mersul înapoi din toate punctele de vedere! De câte ori auzea că țara noastră se află pe marginra prăpastiei, era pregătit să cadă în ea! Prefera varianta fatală, în loc să se gândească la o soluție salvatoare! Am crezut că Racu este o greșeală a naturii...

O nouă gogomănie politică mă pune în alertă! De când a ajuns liderul național al pesediștilor, domnul Ciolacu emite tot felul de trăznăi! De curând, a declarat că urmărește să obțină voturile celor care contestă existența noului coronavirus (COVID-19), adică ale celor care pun în pericol sănătatea publică. Ferească Dumnezeu și apără!

Iată încă o dovadă că la noi nimic nu este nici întâmplător, nici surprinzător! Se pare că luptele interne din PSD l-au doborât! Domnia sa a avut o misiune foarte grea de îndeplinit. Salvarea liderului PSD Constanța de la falimentul total...

Pe acest fond cenușiu și delirant, PSD continuă să aibe un singur obiectiv: blocarea tuturor măsurilor pe care le iau autoritățile în lupta inegală cu pandemia, în încercarea teribil de grea a medicilor de a limita efectele crizei sanitare!!! Doar la noi, în Românica, se poate întâmpla așa ceva! Să pui tu, un individ oarecare, viața unor oameni nevinovați în pericol, doar ca să îți satisfaci orgoliile de politician cu fițe!

PSD a devenit un pericol public pentru sănătatea românilor, indiferent de artificiile la care apelează pentru a salva aparențele.

Câteva exemple edificatoare, ce ne lasă fără cuvinte...

- Marcel Ciolacu și-a dat din nou masca jos! De data asta nu doar la propriu, și la figurat. A recunoscut într-o emisiune tv că nu are nici o problemă cu faptul că pe listele de candidați semnate chiar de el se regăsesc negaționiști ai epidemiei de coronavirus.

- Daniel Ghiță, cel care deschide lista PSD Ilfov pentru Camera Deputaților și care a scris în postări repetate pe Facebook că masca scade imunitatea și că românii ar fi „manipulați de niște găști care duc campanii antiromânești” este apărat și susținut de Ciolacu printr-o explicație absolut halucinantă.

- Șeful PSD crede că și cei care neagă existența COVID-19 ar trebui să își găsească loc în Parlament pentru că acolo nu toată lumea trebuie să aibă aceleași păreri ca să “nu ne plictisim”!

- Președintele Camerei Deputaților ar trebui să-și amintească măcar atât: purtarea măștii în anumite condiții a devenit obligatorie printr-o lege votată chiar de Parlament. Or, dacă în Legislativ „opiniile diferite” (pe care Ciolacu spune că ar trebui să le acceptăm de dragul diversității) ar fi fost majoritare, acest lucru nu ar fi fost posibil.

 - Dacă Ghiță luptătorul de la Ilfov ar fi o excepție în PSD, nu ar fi atât de grav. Dar se pare că socialiștii pot să-și facă deja aripa negaționiștilor și conspiraționiștilor din partid.

- Adrian Solomon și Irinel Stativă au devenit faimoși nu pentru activitatea parlamentară, ci pentru acțiunea „războinică” de la shaormerie unde au intrat fără mască și au pus în pericol sănătatea oamenilor din încăpere.

 - Lista continuă cu Gabriela Crețu, susținătoarea teoriilor conspirației despre actuala pandemie și soția liderului PSD, Dumitru Buzatu, cel care consideră că “masca este pentru proști”.

 - Toți aceștia sunt de-acum colegii medicilor Rafila și Streinu Cercel. E clar că reputații doctori “nu se vor plictisi” în Parlament pentru că vor avea multe de dezbătut cu aripa negaționistă.

Ce simt medicii aflați în prima linie, cei care depun în acest zile eforturi supraomenești în criza sanitară, despre modul în care se raportează PSD la efortul lor? Să ne aducem aminte că tot reprezentanții PSD îi acuzau pe medici de „dictatură sanitară” și le-au atribuit faptul că ar fi „torționari”.

Inconștiența lui Marcel Ciolacu și a celor care gândesc ca el pot fi fatale, pun în pericol viața fiecăruia dintre noi, în cele din urmă.

A nu fi de acord cu o lege NU absolvă pe nimeni de încălcarea ei. Iar asta este de asemenea o regulă democratică pe care PSD ar trebui să o știe.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri