Toamna pe bicicletă! CT BIKE, peste 8.000 de trasee efectuate în ultima lună!

Toamna pe bicicletă! CT BIKE, peste 8.000 de trasee efectuate în ultima lună!(818)


✅Chiar dacă temperaturile au mai scăzut în ultima perioadă, acest lucru nu i-a împiedicat pe pasionații de ciclism să folosească cele 390 de biciclete puse 🆓gratuit la dispoziție de Primăria Constanța.

🔝În 2020, de când a repornit sistemul, au fost efectuate 64.400 de trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 53 de minute.

💳Anul acesta încă 4909 constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita un card CT BIKE. În total, au fost emise 13.790 de carduri.

☎️Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00).

📹📹Reamintim faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.

😷🧼Vă recomandăm să respectați normele elementare de igienă atunci când folosiți bicicleta:

🔹Spălați-vă pe mâini înainte și după folosirea bicicletei. Dacă nu aveți această posibilitate folosiți gel antibacterian sau șervețele umede. Eventual, puteți inclusiv să folosiți mănuși;
🔹Atunci când strănutați sau tușiți folosiți un șervețel, iar dacă nu aveți la îndemână, este recomandat să o faceți în cot, nu în palme;
🔹După ce ați ajuns la destinație, asigurați-vă că nu lăsați șervețele sau gunoaie în coșul bicicletei;
🔹Evitați să vă atingeți fața!

#ctbike #constanta 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri