DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA  LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!

DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!(4232)


Până să-l calce mașina liberală, strivindu-l în părțile sale esențiale, cu carnetul de partid pe caldarâm, șarpele răului din Medgidia era plin de clopoței pesediști și se lăuda că o să câștige alegerile locale…

Fiecare îmbrățișare de-a sa echivala cu o tentativă de sufocare prin denigrare a primarului Valentin Vrabie! Ca ideologie, zdrăngănea din clopoței, la tot pasul, debitând tot felul de inepții, aruncând cu venin peste realizările primarului Vrabie și ale locuitorilor de bună credință din Medgidia.

Pentru că, în definitiv, meritele sunt ale celor care au muncit alături de primar! Că doar nici el nu le-a făcut singur pe toate! În schimb, nu cred că a scăpat nemușcat vreun membru din tabăra lui Vrabie!

Era un amestec de șarpe boa reciclat cu ochelari marca Măgureanu, șarpele cu ochelari...Pesemne, fiind miop, purta dioptrii foarte mari! Dar, și așa, nu avea ochi buni pentru Medgidia!

Pe scurt, era un șarpe cu clopoței pesediști în coadă. Exact ceea ce i-a mai rămas, în prezent, ca instrument de calomniat, după ce PSD și-a rupt gâtul la alegerile locale!

În frunte cu “șarpele roșu”, zis și Felix, care nu este străin de continuarea atacurilor mizerabile la adresa primaruui Vrabie! Și implicit la adresa orașului Medgidia, care nu are parte de liniște nici după ce Vrabie Valentin a câștigat alegerile locale la o diferență uriașă, care ne scutește de alte comentarii.

PSD, stinge lumina!
De peste un an de zile, un domn, care nu a vorbit în viața lui cu mine, nici măcar la telefon, mă înjură sistematic (prin interpuși), pentru că vreau binele Medgidiei, orașul în care m-am născut. Tot el, unul din puținii supraviețuitori ai alegerilor, face eforturi disperate să pună bețe în roate primarului și să blocheze validarea mandatului acestuia la Primărie! După ce Judecătoria Medgidia a validat mandatul de primar al lui Valentin Vrabie, ne așteptam ca și aici totul să intre în normal...Eroare.

Un cunoscut denigrator al primarului Vrabie a tulburat din nou apele, chiar dacă din ditamai șarpele pesedist a mai rămas doar coada cu un singur clopoțel! Dar ce contează! Important este ca Medgidia să bată pasul pe loc ca să zică urechiștii că Vrabie freacă menta în cadrul unor cursuri privind studiul plantelor medicinale!

Cum, altfel, decât blocând activtatea Primăriei! Cum, altfel, decât călcând totul în picioare! Este și aceasta o diversiune pentru a face uitată înfrângerea rușinoasă înregistrată la alegerile locale de către șarpele Bo(u)a...

Mandatul primarului municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a fost contestat la Judecătoria Medgidia de Doru Drăgulin. Cine este Drăgulin și ce vrea el? De câte ori mă înjură, îl confund cu cetățeanul turmentat...De câte ori trebuie să meargă lumea la vot ca să iasă primăriță Luminița lui preferată? Știu, suntem un stat democrat, dar Drăgulin abuzează de democrație! Până acum, întreb, cum poate Drăgulin să sfideze voturile a mii de alegători?

Comentând situația dată, primarul Valentin Vrabie a declarat: “Un neica nimeni care nu a lucrat în viața lui, ține orașul blocat. Uitați-vă pe postările lui și vedeți omul cui este. Jignește astfel, prin declararea apelului, printr-un singur cuvânt, voința a 65% dintre cetățenii municipiului care m-au votat. Un personaj care nu se identifică decât cu reclamații ține pe jar municipiul Medgidia”.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri