ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD(1542)


Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea tematic" pe subiectul datorii! Acum, zboară păsărele! Datorii? Unde le ții? Echipa lui Mohammad Murad a prezentat dovada faptului că Primăria Mangalia nu și-a achitat datoriile existente, având conturile blocate! Astfel, nici măcar nu mai încasează...debitele existente! Sunt exorbitante, conform adresei emise de biroul executorului judecătoresc, către diferite societăți ale orașului Mangalia, dându-le acestora calitatea de terț.

Mai nou, ca să bagatelizeze problemele cu datoriile, voturile prefabricate cu flotanți și afacerile cu terenurile, primarul Radu Cristian și-a redobândit talentul de căutător de noduri în papură…

Aflat în criză de argumente și dovezi, răscolește tot orașul, doar, doar, o găsi ceva compromițător în dreptul lui Mohammad Murad! Poate o pisică moartă la el în poartă, ca argument că dumnealui nu este un bun gospodar și nu se potrivește ca primar cu orașul Mangalia…

Ocupat până peste cap cu denigrarea omului de afaceri libanez, primarul Radu și-a neglijat principalele atribuțiuni! Mai mult, a evitat să răspundă celor care s-au interesat de situația datoriilor pe care le are Primăria Mangalia! În schimb, nu a pierdut ocazia de a-l jigni din nou pe omul de afaceri libanez, despre care a spus că este arab!

Mohammad Murad nu a ezitat prin a-i da o replică primarului încă în funcție:
"Domnule Cristian Radu, ați repetat obsesiv cuvântul arab cu atâta ură și înverșunare, iar acest lucru nu caracterizează un bun creștin.
Să știți că în România eu am peste 20 de fini botezați în Biserica Ortodoxă.
Cu atâta ură și rasism cum puteți intra în biserică? Ați avut același comportament și față de semenii dvs în orașul și stațiunile pe care le administrați, acestea fiind lăsate în paragină timp de 8 ani.
Dumnezeu este același pentru toți. M-am născut într-o comună la 20 km de unde s-a născut Iisus, într-o țară care a dat lumii alfabetul.
De mic am muncit pământul alături de părinții mei și cei 8 frați, iar la 12 ani am ajuns refugiat în Beirut, fiind cel mai mic ucenic în atelierul de croitorie al tatălui meu. Nu-mi aduc aminte să fi avut vreo jucărie, ceea ce explică că unde am construit ceva am făcut și câteun părculeț pentru copii.
Am învățat de mic faptul că munca sfințește omul, dar și locul. Recunosc, am făcut pentru mine, pentru familie, dar acum venirea mea în #Mangalia este o datorie civică față de semenii mei, pe care eu simt că trebuie să o achit."

Ultima oră:
Partidul Ecologist a anunțat că se alătură "Alianței Împreună pentru Mangalia", invitând susținătorii lui Menabit Ozzy să voteze poziția 8 pe buletinul de vot! 

Un motiv în plus de neliniște pentru primarul Radu Cristian.

 

𝘊𝘰𝘥 𝘶𝘯𝘪𝘤 𝘥𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘢𝘳ă 𝘢 𝘮𝘢𝘯𝘥𝘢𝘵𝘢𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪: 24200416

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri