PASARELA LUI ANDREI POPESCU - PENTRU CONSTĂNȚENII DIN KM 4-5 ȘI POARTA 6

PASARELA LUI ANDREI POPESCU - PENTRU CONSTĂNȚENII DIN KM 4-5 ȘI POARTA 6(1125)


Există multe locuri periculoase în Constanța! Ele ne pândesc la tot pasul sub forma înșelătoare a unor catacombe, parcuri de joacă pentru copii abandonate, zone unde traversarea prezintă un procent ridicat de risc...Mai ales pentru copii! Până la obiective mărețe, o măsură benefică ar fi chiar și simpla lor semnalizare…

Dar când, peste aspectul preventiv, lansezi imediat un proiect pentru reabilitarea obiectivului, e păcat ca o asemenea inițiativă să se piardă în anonimat sau să fie “plagiată” de diverși intruși...

Cât de otrăvit poți să fii, domnule politician, ca să dai cu piciorul unui obiectiv de mare interes cetățenesc, doar pentru că el a fost propus de un independent!

Este vorba despre pasarela care leagă cartierele KM 4-5 și Poarta 6 din Constanța, pentru ca, într-un final dezolant, să minimalizezi importanța acestui obiectiv!

O pasarelă numită “SPERANȚĂ”, chiar “VIAȚĂ”! Dacă este lipsită de importanță, cum încearcă unii să ne convingă, atunci, de ce diverși politicieni sau candidați la diverse funcții își arogă merite pe care nu le au în privința pasarelei! Și un coș de gunoi bine plasat își are importanța lui în geografia unui oraș aglomerat precum Constanța. Darmite la periferie, unde sunt contabilizate cele mai multe minusuri pe metrul pătrat...

În acest context, contează foarte mult spiritul de observație al celor care sunt preocupați prin natura lor de a fi legați cumva de soarta “mărginașilor”. În definitiv, ca să ajuți pe cineva, trebuie să ai vocație pentru așa ceva…

Vocație și suflet bun! Două calități definitorii pentru Andrei Popescu, candidat independent, cel care a lansat proiectul “Pasarela”.

El, ANDREI POPESCU, și nu cei cu reflexele formate pe comanda “La plăcinte pe de-a moaca, înainte!”, a conturat prima viziune tehnică a pasarelei de la Constanța...Proiectul pasarelei care leagă cartierele KM.4-5 și Poarta 6 a intrat în linie dreaptă!

Un moment important pentru Constanța și maniera inedită în care este întâmpinat evenimentul de către autorul inițiativei. După ce va fi finalizată, pasarela din cartierul KM 4-5 va intra definitiv în sufletul și în biografia tânărului candidat la șefia Primăriei Constanța.

Dincolo de comentariile de palmares, pasarela reprezintă una dintre urgențele invocate de cetățenii acestui oraș, cu precădere, din zona amintită, care sunt în continuare expuși pericolelor semnalate!

Am cunoscut mulți oameni cu inițiativă, dar nu știu pe nimeni să se fi dedicat cu totul unuia dintre proiectele sale! ANDREI POPESCU spune, cu o emoție și fascinație, că pasarela reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte ale sale! Câtă pasiune trebuie să acumulezi în relația cu cetățeanul ca să te dedici cu totul unui proiect dedicat lui! E ca în povestea cu fata care declară că, în ciuda pericolelor existente în spitale, nu renunță la funcția sa de asistentă medicală! De ce? Pentru simplul motiv că bolnavii au nevoie de ea!

Așa și cu Andrei Popescu...Constănțenii au mare nevoie de el! Tinerețea reprezintă o garanție că este apt pentru foarte mulți ani de acum încolo, să slujească orașul Constanța, căruia i-a jurat credință!

ANDREI POPESCU, cel care a învins în mai multe rânduri Administrația Mazăre. Dacă a pornit o acțiune, nu se mai oprește până nu o finalizează!

Pasarela pietonală peste liniile de cale ferată între cartierele Km 4/5 și cartierul Faleza Sud – Poarta 6, în zona liceului Lucian Blaga” devine realitate. “Le mulțumesc tuturor celor care au susținut și votat acest proiect, indiferent de apartenența politică. Pentru copiii și locuitorii din zonă, pasarela care le va proteja viețile nu face politică.”, a declarat consilierul independent Andrei Popescu.

Cei mai expuși sunt elevii de la liceul „Lucian Blaga”, instituție de învățământ în care funcționează și școala cu clasele I-VIII. Consilierul independent a tot făcut demersuri peste tot, folosindu-se de principala sa armă: perseverența! A făcut chiar un apel către toții consilierii, invitându-i să vină în zonă pentru a vedea situația gravă pentru constănțenii din cele două cartiere. S-a deplasat doar primarul, agasat de insistența lui Andrei, și un singur consilier! În rest, despre ce vorbim?

  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri