Zonele în care se acționează astăzi pentru dezinfecția platformelor de deșeuri

Zonele în care se acționează astăzi pentru dezinfecția platformelor de deșeuri(492)


Primăria Municipiului Constanța desfășoară zilnic acțiuni de dezinfecție, dezinsecție și salubrizare a platformelor de deșeuri din toate cartierele orașului.

Amintim că primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus încă din luna martie ca străzile, trotuarele, aleile și băncile din parcuri să fie dezinfectate zilnic, ca măsură pentru gestionarea bolilor înalt contagioase. Totodată, aleile de acces către spitalele din Constanța sunt dezinfectate permanent.

Astăzi, echipele care asigură dezinfecția platformelor au ajuns la punctele de colectare a deșeurilor din următoarele zone: Icil, Tomis I, Tomis II, Centru, Peninsulă.

Pentru dezinfecția acestora se folosește o substanță pe bază de clor, care are proprietăți de spălare și degresare puternice, folosită în concentrația recomandată și avizată de Ministerul Sănătății.

Pentru menținerea igienei în zona platformelor de gunoi, rugăm constănțenii să arunce deșeurile în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea.

De asemenea, astfel de fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală.

 

Păstrați Constanța Curată! Fiecare dintre noi contribuie la curățenia orașului!

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri